Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina, postare emoționantă după ce a câștigat Mireasa alături de partenerul său de viață, Radu

În urma voturilor, marele premiu de 40.000 de euro din sezonul 2 Mireasa este câștigat de Mădălina și Radu. La scurt timp după ce visul lor a devenit realitate, Mădălina a făcut o postare emoționantă pe pagina sa oficială de Instagram.

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina, postare emoționantă după ce a câștigat Mireasa alături de partenerul său de viață, Radu
Mădălina, postare emoționantă după ce a câștigat Mireasa alături de partenerul său de viață, Radu | Antena 1/Mireasa

La aflarea veștii, cei doi au fost foarte fericiți, iar obiectivele camerelor de filmare au surprins cele mai sincere reacții de bucurie și împlinire. Cei doi trăiesc în prezent unele dintre cele mai minunate clipe din viață, după ce dragostea lor a reușit să străbată dincolo de ecrane!

Radu și Mădălina au devenit familia Bobelică după ce au zis ”Da” în fața Primarului care a oficializat căsătoria. După ce au fost declarați căsătoriți, cei doi s-au îmbrățișat fericiți și foarte emoționați.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Familiile concurenților au venit în emisiune. Cum au reacționat tinerii când și-au văzut persoanele dragi

Ce a postat Mădălina pe rețelele de socializare la scurt timp după ce a a fost desemnată câștigătoarea Mirerasa sezonul 2, alături de Radu

Trei cupluri s-au căsătorit în emisiunea Mireasa! Andra și David, Radu și Mădălina, Andreea și Alexandru au spus un ”DA” hotărât pentru a-și uni destinele.

Mădălina și Radu au reușit să ajungă la inima telespectatorilor de pretutindeni și să obțină un număr extrem de mare de voturi, care i-a făcut câștigători. Mădălina și Radu de la Mireasa sezon 2 și-au promis iubire veșnică.

La două zile după ce a obținut marele premiu, Mădălina a făcut o postare emoționantă pe Instagram, acolo unde a încărcat o fotografie cu ea, alături de Radu, în timp ce se țin îmbrățișați.

Citește și: Trei cupluri s-au căsătorit în emisiunea Mireasa! Andra și David, Radu și Mădălina, Andreea și Alexandru au spus un ”DA” hotărât!

Se pare că proaspăta mireasă duce dorul clipelor din cadrul emisiunii și cu siguranță privește cu mândrie la pozele care demonstrează dragostea dintre ea și partenerul său de viață, Radu.

Reacțiile la postare nu au întârziat să apară: "Cei mai frumoși" și "Frumoșii mei", au fost doar două dintre cuvintele frumose adresate, deoarece, se pare că Mădălina a restricționat secțiunea de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe parcursul emisiunii cai doi au demonstrat că sunt unul dintre cele mai solide cupluri din istoria show-ului matrimonial.

Au demonstrat acest lucru și în Finala Mireasa sezon 2, unde au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Jurămintele Mădălinei și ale lui Radu au adus lacrimi pe obrajii doamnei Ana

Cei doi și-au jurat iubire, de față cu familiile lor și ceilalți concurenți alături de care au participat la show-ul matrimonial.

Radu: ”Ești totul pentru mine. Din prima zi când te-am văzut, am simțit că dorința mi se va îndeplini. Vreau să-ți mulțumesc că m-ai acceptat, mi-ai fost alături. Noi împreună vom defini infinitul. Te iubesc infinit de mult!”

Mădălina: ”Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, pentru că m-ai lăsat să descopăr ce minunat ești. Ești bărbatul perfect, atent. M-ai învățat să fiu mai încrezătoare, să mă iubesc, să iubesc cu adevărat. Te iubesc pentru toată viața”.

Mireasa 2020, sezon 2. O mai știi pe Cătălina de la Mireasa? Concurenta a fost invitată specială în Marea Finală... Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată nașii Mădălinei și ai lui Radu. Proaspăta mireasă s-a fotografiat alături de părinții s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x