Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina și Radu, viața de soț și soție în afara casei Mireasa. Cum își petrec timpul fericiții câștigători

Radu și Mădălina au devenit familia Bobelică, după ce și-au oficializat iubirea în fața întregii tări. Cei doi câștigători se bucură acum de timpul petrecut împreună și dau frâu liber dorințelor.

Mădălina și Radu Galerie
Mădălina și Radu, viața de soț și soție în afara casei Mireasa. Cum își petrec timpul fericiții câștigători | Antena 1/Mireasa

În urma voturilor, marele premiu de 40.000 de euro din sezonul 2 Mireasa este câștigat de Mădălina și Radu. La aflarea veștii, cei doi au fost foarte fericiți, iar în platoul emisiunii s-au putut vedea cele mai sincere reacții de bucurie și de împlinire.

Cei doi soți petrec acum extrem de mult timp și își împărtășesc iubirea sub orice formă. Mădălina, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și atunci când se află alături de persoane dragi.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina, postare emoționantă după ce a câștigat Mireasa alături de partenerul său de viață, Radu

Cum este viața de soț și soție în afara casei Mireasa. Ce trăiește cuplul Radu & Mădălina

Din postările Mădălinei se poate observa clar că tânăra mireasă și-a găsit fericirea, cu adevărat, în brațele lui Radu. Ambii își acordă timp și atenție atât în sânul celor care îi iubesc, cât și în particular, dovadă fiind imaginile pe care cuplul le încarcă în mediul online.

Se plimbă împreună, fac cumpărături împreună și trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor.

Dragostea dintre ei pare să crească pe zi ce trece, iar experiența din casa Mireasa le-a încununat iubirea.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată nașii Mădălinei și ai lui Radu. Proaspăta mireasă s-a fotografiat alături de părinții spirituali

Sentimentele dintre ei au evoluat în cadrul emisiunii Mireasa și nimic nu i-a putut separa. Asemenea cărămizilor unui castel s-au unit, iar gurile rele și controversele nu au avut putere să sfărâme ceea ce s-a născut în sufletul lor.

Pe parcursul emisiunii cei doi au demonstrat că sunt unul dintre cele mai solide cupluri din istoria show-ului matrimonial. Au demonstrat acest lucru și în Finala Mireasa sezon 2, unde au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Familiile concurenților au venit în emisiune. Cum au reacționat tinerii când și-au văzut persoanele dragi

Mădălina și Radu s-au plăcut încă de la începutul emisiunii Mireasa sezon 2. În vreme ce Radu a avut două opțiuni: Mădălina și Ștefania, tânăra a dorit să-l cunoască doar pe el. Fiul doamnei Ana a realizat rapid că Mădălina este aleasa lui și a luptat să o cucerească.

Comunicarea, iubirea, susținerea familiilor le-a dat putere să le depășească și au învățat să comunice mai eficient.

La finalul lunii ianuarie, Radu de la Mireasa sezon 2 și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, iubita sa.

”A fost o zi foarte ciudată, era foarte agitat, foarte energic. Nu mai știam ce să cred. M-am supărat, eu îi spuneam chestii de viitor, el râdea. Nu mai știam ce să cred.”, spunea Mădălina despre cele trei zile de dinaintea evenimentului special.

Citește și: Trei cupluri s-au căsătorit în emisiunea Mireasa! Andra și David, Radu și Mădălina, Andreea și Alexandru au spus un ”DA” hotărât!

Era și normal ca Radu să fie agitat căci pregătirile cererii în căsătorie au fost complexe. Vreme de mai multe zile, Radu Bobelică de la Mireasa sezon 2 a lucrat intens pentru a-i oferi iubitei sale un moment cu adevărat special.

El a cerut ajutorul celorlalți concurenți pentru a-și pune în practică ideile, iar Claudia, Biana, Andra, Andreea, David, Alexandru și Mihai au ales să-i fie complici. Aceștia și-au luat rolul în serios căci Mădălina nu a bănuit nimic și cererea în căsătorie a decurs perfect.

Cererea în căsătorie a avut loc dupa ce au vizionat cu toții un film romantic. Imediat, toată casa s-a organizat și iubita lui Radu a urmat un traseu complex, aceasta și-a regăsit partenerul care s-a așezat în genunchi și a pus marea întrebare.

Mireasa 2020, sezonul 2. Ce spune Bianca despre relația cu Mihai. Ce se întâmplă în aceste momente cu cei doi... Mireasa 2020, sezonul 2. Bianca și Mihai, ipostaza în care au fost surprinși în public. Ce fac ce doi în afara casei Mir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x