Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mama Claudiei a intervenit în direct. Ce i-a dezvăluit fetei despre Ștefan

Viorica, mama Claudiei, a intervenit în direct pentru a își încuraja fiica.

”Ori se împacă cu băiatul și rămâne fericită, ori dacă nu, atunci să pună punct pentru că toată lumea dă în ea. Doamna Ermina, de la început nu a plăcut-o. Suntem toate mame și nu mai pot. Înțeleg că ăsta este concursul, avem atâția oameni care o iubim și susținem... de ce toată lumea trebuie să dea în ea? Vă rog frumos.”, a fost mesajul doamnei Viorica pentru concurenții din casa Mireasa.

Nu l-a uitat nici pe Ștefan, despre care crede că nu se potrivește cu fiica sa.

”Eu cred că e iubire, dar asta nu se face, să întorci spatele. A mai zis și aseara, în fiecare seară (n.r. ceva de rău de Claudia). Îl urmăresc până se duce la culcare, de fiecare dată. A vorbit și a spus că el nu se vede cu ea că e cu 7 ani mai mare. Nu are niciun rost să stea dacă Ștefan nu o place.”, a spus mama Claudiei.

Citește și: Ce i-a spus Denisa lui Cătălin înainte să părăsească competiția matrimonială

De asemenea, doamna Viorica a avut și un sfat pentru tânără: ”Lămurește-te singură”.

Tatăl Claudiei i-a transmis să fie puternică, lucru care a emoționată pe concurentă.

Ce au discutat Claudia și mama sa ultima dată

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, Claudia de la Mireasa izbucnea în plâns când a aflat că cei dragi nu sunt de acord cu relația ei cu Ștefan.

Mai cu seamă, când a auzit cuvintele ”Mama ta este dărâmată”, de la Teodora, prietena sa cea mai bună.

Declarațiile acesteia veneau ca o completare pentru cea de-a doua scrisoare trimisă: ”Scrisoarea trebuia să ajungă la tine ieri. Mama ta e dărâmată, încerc să fiu alături de ea. Aș vrea să cred în îndrăgosteala lui Ștefan. Mă doare pentru că aș vrea ca Ștefan să fie îndrăgostit de tine, așa cum declară. Atât mie, cât și familiei tale, celor apropiați, Ștefan nu ne transmite absolut nimic. (...) Îți promit că nu mai intervin. O să-ți fiu alături, chiar dacă nu o să-ți mai scriu. Peste ceva timp o să-mi dai dreptate.”

După emisia live, Claudia a stat de vorbă cu mama sa, care i-a spus ce crede despre Ștefan.

”E prea gelos, prea repede se aprinde. Nu am nimic cu el.”, a spus aceasta, după care a adăugat că băiatul a spus, din nou, lucruri neplăcute despre iubita sa.

Mireasa 2020, sezon 2. Ce i-a spus Denisa lui Cătălin înainte să părăsească competiția matrimonială... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a primit o nouă scrisoare de la Ștefania. Ce i-a răspuns băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x