Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a primit o nouă scrisoare de la Ștefania. Ce i-a răspuns băiatul

Așa cum a promis, Ștefania, fosta iubită a lui Mihai i-a trimis acestuia o nouă scrisoare.

Întrebat scria în ea, Mihai a spus: ”Să am zile frumoase aici, în continuare. A fost mai rece, mai fermă, mai directă. Vreau să cred că și mai sinceră. S-a încheiat, am stabilit. Tocmai asta mă și nemulțumea, din prima scrisoare înțelesesem că nu s-ar fi încheiat. Plus că am primit și bilete de la susținători, care se semnau fals. Eu știu fiecare susținător în ce mod vorbește, ce cuvinte folosea la adresa noastră și acum am primit cu semnătură falsă, de la alți susținători care mă îndeamnă să o aștept că ea mă așteaptă afară.”.

În plus, concurentul a menționat faptul că nu ”se ia după cuvinte scrise pe foaie” și că este deschis în ceea ce o privește pe Bianca.

Ștefania i-a trimis prima scrisoare lui Mihai la câteva zile după eliminare

Nici nu a părăsit bine casa Mireasa că Ștefania a simțit nevoia să îi scrie lui Mihai.

Citește și: Ce face Mihai după plecarea Ștefaniei. Chiar el a recunoscut

”Ce face băiatul? Cum se simte? Ce gânduri are? Până primesc răspuns la toate acestea, voi spune pe scurt ce face fata. Deși sunt acasă cu toți ai mei, mă acomodez mai greu, dar îmi place. Totul se vede diferit de afară. Pe scurt, singurul sfat pe care ți-l pot da este să nu ții cont de nimeni și de nimic și să faci ce simți tu.

Nu contează nici părerile celor de afară, nici a celor din casă. Ascultă-ți instinctul, vorbește cu tine și ascultă-te pe tine. Nu-mi place când te văd supărat. Nu-mi place că fumezi mult și nici că dai explicații unor oameni care nu merită. Timpul îți va da cele mai bune răspunsuri. Așadar, dă-ți timp. Sper că nu am filosofat prea mult și înțelegie exact la ce mă refer.

În cazul în care nu înțelegi, discută cu mine la cameră. Duminică îți trimit un mesaj mai detaliat. Tot la cameră să-mi spui și dacă te interesează ceva anume de afară. Mesajul este strict pentru tine, asta ca să nu mai vină alte vorbe pe lângă. Îți simt lipsa enorm. Te pup.”, i-a scris fosta iubită.

După scrisoare, Ștefania și Mihai au vorbit la telefon

După acel moment, Ștefania a intrat în direct ca să vorbească cu Mihai. A intrat mai ales ca să specifice că scrisoarea primită îi aparține, după ce concurentul a mărturisit că are dubii în această privință.

Citește și: Ce au discutat Mihai și Alexandru despre Ștefania

”Nu v-am uitat. V-am scris chiar de luni. E scrisoarea de la mine, sunt cuvintele mele. Gândul meu este mereu acolo cu voi. Îi urmăresc reacțiile, stările. Nu-mi place când îl văd prea amabil cu anumite persoane. Am intrat special pentru el, să-i spun să facă ce simte. Cu adevărat să facă ce simte. Momentan mi se pare că este politicos cu Bianca. Eu nu vreau să-i influențez deciziile”, a spus Ștefania.

De cealaltă parte, Mihai a vrut să clarifice lucrurile între ei.

”Sunt în apele mele, o să fiu și mai bine. Mă bazez pe instict. Mă abțin mai bine. Sunt supărat pe Ștefania. Când a plecat am avut o înțelegere. Să nu mai forțăm lucrurile. Sigur nu-mi pune frână cu intenție. (...) Pun un punct mare. Sunt mai hotărât decât am arătat aici”, a afirmat și Mihai.

Mireasa 2020, sezon 2. Mama Claudiei a intervenit în direct. Ce i-a dezvăluit fetei despre Ștefan... Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina și Claudia, dispută până la lacrimi. De ce s-au certat cele două în pauza de publicitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x