Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a dat frâu liber sentimentelor

Mihai și Bianca, o mică îndrăzneală. Dacă primul sărut a venit târziu, atingerile s-au întâmplat rapid.

Mihai și-a dat frâu liber sentimentelor Galerie
Mihai a fost îndrăzneț cu Bianca și nu a mai ținut cont de camere | Antena 1

Mihai și iubita sa au stat mai mult timp ieri împreună și s-au bucurat unul de celălat în camera fetei. Nu au lipsit nici îmbrățișările, nici atingerile.

Mihai nu a mai ținut cont de camere și a forțat nota. Bianca l-a corectat rapid și i-a spus că anumite zone ale corpului ei nu trebuie atinse momentan.

Cei doi s-au declarat recent un cuplu, iar de atunci flacăra pasiunii dintre ei arde din ce în ce mai tare. Cei doi concurenți sunt extrem de pasionali și atenți unul cu celălalt.

Glumele pe seama celor doi au venit rapid în emisiune, iar Simona Gherghe i-a rugat pe ceilalți concurenți să le acorde mai multă intimitate celor doi.

Mihai și Bianca au început să vorbească despre viitor și au stabilit deja numele copiilor. Pe fetiță va chema Sofia, iar dacă vor avea un băiețel îl vor numi Brandon. Simona Gherghe i-a sfătuit să aleagă nume românești pentru că Brandon este greu de pronunțat și e posibil ca micuțul să aibă parte de glume din partea celor din jur.

Mihai și Bianca s-au declarat oficial un cuplu

Primul sărut dintre cei doi a avut loc în cameră, departe de ochii celorlalți. Mai apoi s-au sărutat și în fața camerelor, au sărbătorit alături de ceilalți concurenți începutul oficial al relației lor.

Ștefania a declarat că nu simte nimic față de faptul că Mihai și Bianca s-au sărutat și formează un cuplu. Andra s-a declarat extrem de surprinsă de faptul că Mihai a făcut acest gest.

Concurenta spune că înseamnă începutul unei povești de dragoste, dar nu stă la baza unei relații. Ștefania a mai adăugat că îl cunoaște foarte bine pe Mihai și că acest gest a venit în urma galei de sâmbătă, când Mihai a simțit că o pierde pe Bianca.

Mireasa 2020, sezon 2. Eniko Szanto, despre alegerile vestimentare ale fetelor din casa Mireasa... Mireasa 2020, sezon 2. Concurenții s-au deghizat și s-au distrat de minune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x