Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Eniko Szanto, despre alegerile vestimentare ale fetelor din casa Mireasa

Eniko Szanto, consultant de stil, a intrat în direct în casa Mireasa și, după ce a văzut imagini cu alegerile vestimentare ale concurentelor din competiție, le-a dat câteva sfaturi.

Eniko Szanto, despre alegerile vestimentare ale fetelor din casa Mireasa Galerie
Ținutele concurentelor din casa Mireasa, analizate în detaliu de Szanto Eniko | Antena 1

Prima care a fost analizată a fost Ștefania. Despre ea, Eniko a spus că are forme bine definite și că cel mai bine i se potrivesc culorile tari. Ștefania trebuie să aibă însă grijă la pantofii pe care îi alege atunci când își compune o ținută.

Despre Andra, Eniko a spus că este o fire jucăușă și că îi vin foarte bine salopetele. Consultantul de stil a sfătuit-o însă să își mai deschidă puțin nuanța părului.

Claudia a intrat și ea în atenția lui Eniko. Despre ea consultantul de stil a avut numai cuvinte de laudă. Alegerile ei vestimentare au fost pe placul specialistului. Singurul sfat pentru Claudia a fost ca aceasta să renunțe la genele false pentru că îi înăspresc trăsăturile feței.

Mădălina este copilăroasă, iar acest lucru se vede și în stilul ei vestimentar. Eniko a sfătuit-o pe Mădălina să păstreze look-ul tineresc și să nu apeleze încă la paiete sau sclipici.

Despre Andreea, Eniko Szanto a spus că are un chip perfect pentru editorialele de beauty. Trebuie să acorde atenție detaliilor vestimentare pentru că ar putea avea o carieră frumoasă în modelling pe viitor.

Bianca este foarte hotărâtă chiar și atunci când vine vorba despre alegerile vestimentare. Eniko a spus că întrunește toate criteriile unui model de succes. Trebuie să aibă grijă la accesorii și să opteze întotdeauna pentru ceva mai simplu, decât pentru paiete sau accesorii strălucitoare.

Mireasa 2020, sezon 2. Ce vor face cuplurile cu premiul de 40 000 de euro... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a dat frâu liber sentimentelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x