Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a vorbit la telefon cu Ștefania. Ce mesaj clar i-a transmis concurentul

După ce i-a scris lui Mihai, Ștefania a intrat în direct ca să vorbească cu fostul său iubit.

A intrat mai ales ca să specifice că scrisoarea primită de Mihai îi aparține, după ce concurentul a mărturisit că are dubii în această privință.

”Nu v-am uitat. V-am scris chiar de luni. E scrisoarea de la mine, sunt cuvintele mele. Gândul meu este mereu acolo cu voi. Îi urmăresc reacțiile, stările. Nu-mi place când îl văd prea amabil cu anumite persoane. Am intrat special pentru el, să-i spun să facă ce simte. Cu adevărat să facă ce simte. Momentan mi se pare că este politicos cu Bianca. Eu nu vreau să-i influențez deciziile”, a spus Ștefania.

Citește și: Mihai a primit o scrisoare de la Ștefania. Ce i-a scris fosta iubită

”Sunt în apele mele, o să fiu și mai bine. Mă bazez pe instict. Mă abțin mai bine. Sunt supărat pe Ștefania. Când a plecat am avut o înțelegere. Să nu mai forțăm lucrurile. Sigur nu-mi pune frână cu intenție. (...) Pun un punct mare. Sunt mai hotărât decât am arătat aici”, a afirmat și Mihai.

Ce i-a scris Ștefania lui Mihai de la Mireasa

”Ce face băiatul? Cum se simte? Ce gânduri are? Până primesc răspuns la toate acestea, voi spune pe scurt ce face fata. Deși sunt acasă cu toți ai mei, mă acomodez mai greu, dar îmi place. Totul se vede diferit de afară. Pe scurt, singurul sfat pe care ți-l pot da este să nu ții cont de nimeni și de nimic și să faci ce simți tu.

Nu contează nici părerile celor de afară, nici a celor din casă. Ascultă-ți instinctul, vorbește cu tine și ascultă-te pe tine. Nu-mi place când te văd supărat. Nu-mi place că fumezi mult și nici că dai explicații unor oameni care nu merită. Timpul îți va da cele mai bune răspunsuri. Așadar, dă-ți timp. Sper că nu am filosofat prea mult și înțelegie exact la ce mă refer.

Citește și: Andra, în lacrimi din cauza unor afirmații făcute de doamna Mia. Ce a deranjat-o pe iubita lui David

În cazul în care nu înțelegi, discută cu mine la cameră. Duminică îți trimit un mesaj mai detaliat. Tot la cameră să-mi spui și dacă te interesează ceva anume de afară. Mesajul este strict pentru tine, asta ca să nu mai vină alte vorbe pe lângă. Îți simt lipsa enorm. Te pup.”, i-a scris fosta iubită.

Mireasa 2020, sezon 2. Andra, în lacrimi din cauza unor afirmații făcute de doamna Mia. Ce a deranjat-o pe iubita lui Da... Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Mia a început să plângă. Care este motivul pentru care Sărbătorile o întristează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x