Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andra, în lacrimi din cauza unor afirmații făcute de doamna Mia. Ce a deranjat-o pe iubita lui David

Andra nu a putut să-și oprească lacrimi în emisiunea live, după ce a auzit afirmațiile făcute de doamna Mia cu o zi înainte.

Mama lui David, iubitul său, se referea la susținătorii Andrei, în contextul în care cei doi i-au reproșat că fata va fi votată de doamna Viorica fiindcă doamna Mia a ”atacat” cuplul Claudia-Ștefan.

Aceasta spunea că nu din cauza ei va pleca, ci pentru că nu are suficienți fani.

Andra a fost deranjată de acest lucru, dar și pentru că nu simte susținere nici din partea viitoarei sale soacre.

În ultimele zile, doamna Mia și David au fost în centrul mai multor conflicte. În timp ce tânărul s-a contrat cu Radu, mama sa a ”pus tunurile” pe Ștefan și Claudia.

Ce spunea doamna Mia despre Claudia și Ștefan

Claudia și Ștefan au fost acuzați de falsitate de către doamna Mia. Aceasta le-a spus că sunt buni actori și că nu crede în cuplul lor.

Citește și: Mihai a primit o scrisoare de la Ștefania. Ce i-a scris fosta iubită

De asemenea, a dat de înțeles că bruneta Claudia merită mai mult, chestiune care nu a fost pe placul celor doi.

Nici doamna Viorica nu a trecut cu vederea această afirmație. Mama Favorită a plâns și cu greu a fost liniștită de către fetele din competiția Mireasa.

Acesta este și motivul pentru care David și Andra cred că ei sunt următoarea țintă, dacă ea va fi preferata publicului.

De asemenea, se mai adaugă și afirmațiile lui Ștefan, care le-a dezvăluit colegilor de competiție că o va ruga pe mama sa să o numească pe Andra, dacă se fac nominalizări.

Ce spunea David despre Radu

Radu l-a rugat pe David să-și vadă de relația lui și să o facă pe Andra să se simtă importantă și "să nu se mai uite peste gard".

Citește și: Mihai a vorbit la telefon cu Ștefania. Ce mesaj clar i-a transmis concurentul

David a fost cel care s-a aprins rapid și i-a reproșat lui Radu că s-a aruncat brusc în brațele Mădălinei, că i-a oferit un inel primit de la susținători, că vrea să pară că are relația perfectă, dar cel mai grav a fost atunci când a spus că a început o relație cu Mădălina după ce nu a avut șansă la cea mai frumoasă fată din casă.

Radu l-a rugat pe David să-și măsoare cuvintele. Nici Mădălina nu a tăcut atunci când relația ei a fost atacată. Aceasta l-a rugat pe David să aibă grijă de Andra și să nu-și mai dea atât de des cu părerea despre cuplul ei.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a primit o scrisoare de la Ștefania. Ce i-a scris fosta iubită... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a vorbit la telefon cu Ștefania. Ce mesaj clar i-a transmis concurentul...
Cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor: sfaturi simple de gătit
Află cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor, mai ales dacă vrei să schimbi...
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023. Racii vor primi o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023 spune că nativii in zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x