Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. O mai știi pe Cătălina de la Mireasa? Concurenta a fost invitată specială în Marea Finală

Finala Mireasa sezon 2 din data de 28 februarie 2021 a adus în fața telespectatorilor și foști concurenți ai acestui sezon.

Cătălina, apariție de invidiat în Finala Mireasa sezon 2 Galerie
Cătălina a fost invitat special în Marea Finală Mireasa sezon 2 | Antena 1

Cătălina s-a numărat și ea printre invitați. Fosta concurentă a venit pentru a-i susține pe Mădălina și Radu în Marea Finală, iar apariția ei a atras toate privirile. Bruneta este total schimbată. Acum are părul mai lung, iar ținuta în care și-a făcut apariția a fost extrem de îndrăzneață.

Frumusețea și atuurile fizice i-au fost puse în evidență de o rochie lungă, neagră, cu decolteu adânc. Dacă bustul a fost scos în evidență, tăieturile din lateral ale rochiei au lăsat la vedere și zone pe care alte femei nu își doresc să le expună. De obicei, doamnele evită să-și etalaze zona taliei, dar silueta Cătălinei este de invidiat așa că, bruneta nu are de ce să teamă să își expună corpul în cele mai sexy ținute.

Cătălina, apariție de invidiat în Finala Mireasa sezon 2

Cătălina a fost una dintre cele mai iubite foarte concurente ale sezonului 2. Tânăra a fost mereu apreciată pentru felul în care arată, iar frumusețea ei a ieșit mereu în evidență.

Citește și: Finala Mireasa 2020, sezon 2. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro

Atunci când a părăsit casa Mireasa, Cătălina a adus lacrimi în ochii concurenților. Vestea că pleacă a provocat multă tristețe.

"Eu încă de ieri am avut un presentiment. Le tot ziceam fetelor să spălăm hainele, mă gândeam să-mi adun pantofii. Rolul meu nu prea exista, nu eram cu cineva. Dar așteptam", a afirmat Cătălina atunci, după eliminare.

În competiție, Cătălina a încercat să se cunoască cu David, dar acesta și-a îndreptat în cele din urmă atenția asupra Andrei. Cei doi s-au aflat pe ultimul loc în Finala Mireasa a sezonului 2, dar și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă.

Lavinia și Ionela, prezente și ele în Finala Mireasa sezon 2

Lavinia și Ionela, foste concurente în casa Mireasa, au fost și ele printre invitații speciali din Finala Mireasa sezon 2.

Întrebată de Simona Gherghe ce mai face, aceasta a spus zâmbind că "vorbește la fel de încet" ca atunci când se afla în competiție. Deși îi pare rău că parcursul ei în competiție a fost unul de scurtă durată, Lavinia a spus că așa a fost să fie.

Ionela a avut o apariție spectaculoasă îm finala Mireasa sezon 2. Aceasta a optat pentru o rochie verde, care i-a pus în evidență trăsăturile feței și ochii superbi. Fosta concurentă a declarat că are emoții foarte mari atât pentru ea cât și pentru cupluri.

Ce cupluri s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 2

Primii care au spus DA au fost Andra și David. Au urmat Radu și Mădălina, care au pășit emoționați lângă primar. După ce au fost declarați căsătoriți, cei doi s-au îmbrățișat fericiți și foarte emoționați.

Alexandru și Andreea s-au căsătorit și ei în Finala Mireasa sezon 2. "Suntem foarte hotărâți", au spus cei doi când au ajuns în fața altarului. Imediat după ce Primarul a rostit faimoasa întrebare, s-au auzit doi "Da" siguri.

Bianca și Mihai nu s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

Finala Mireasa 2020, sezon 2. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro... Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina, postare emoționantă după ce a câștigat Mireasa alături de partenerul său de viață, Radu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x