Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Publicul a decis cine sunt preferații săptămânii! Surpriză în topul fetelor

Surpriză de zile mari în ediția de sâmbătă, 16 ianuarie 2021, a emisiunii „Mireasa”, sezonuL 2! Cine sunt preferații publicului, de data aceasta?

Colaj foto cu Simona Gherghe (dreapta sus) și concurenți din casa „Mireasa” sezonul 2 Galerie
Ediția din data de 16 ianuarie 2021 a emisiunii „Mireasa”, sezonul 2, a adus numeroase surprize pentru fani. | Antena 1

Ediția din data de 16 ianuarie 2021 a emisiunii „Mireasa”, sezonul 2, a adus numeroase surprize pentru fani.

A fost ziua în care, pentru prima dată, băieții au nominalizat și toată lumea s-a întrebat dacă Bianca își va folosi amuleta. Fiecare a contat , iar fanii au așteptat cu sufletul la gură să descopere deznodământul.

Cine au fost preferații săptămânii, în gala din 16 ianuarie 2021 a emisiunii „Mireasa”, sezonul 2

Fetele și-au exprimat preferințele și în urma votului, Alex a fost propus spre eliminare. Băieții, în schimb, s-au gândit extrem de bine și au fost de părere că cea care trebuie să plece din competiția „Mireasa” sezonul 2 este nimeni alta decât Alexandra!

Totuși, înainte de-a aflat ce concurenți părăsesc competiția în gala din 16 ianuarie 2021, Simona Gherghe, prezentatorea emisiunii, a anunțat care sunt preferații publicului în această săptămână.

citește și: Mireasa 2020, sezon 2. De ce a început Andra să plângă, aparent din senin, în emisiunea live. Care era, de fapt, motivul

Mama săptămânii, cu un vot total de 58,8 %, a fost desemnată nimeni alta decât doamna Mia, care a primit vestea extrem de surprinsă, dar și recunoscătoare.

La fete, clasamentul a adus surprize pentru toată lumea: Claudia a obținut 28,53% din voturi, Bianca a primit 28,32% din voturi, iar Mădălina s-a ales cu un procent de 18,82%.

citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai au discutat despre apelul Ștefaniei. Ce a vrut concurenta să afle

La băieți, situația a stat astfel: Mihai a obținut un total de 36,62%, în timp ce Alex a primit 30,54% din voturi.

În ediția de luni a emisiunii „Mireasa”, Bianca poate decide dacă își folosește amuleta pentru a salva unul dintre cei doi concurenți eliminați!

Mireasa 2020, sezon 2. Votul fetelor a decis o nouă eliminare! Ce băiat a părăsit competiția în gala din 16 ianuarie 202... Mireasa 2020, sezon 2. David a primit inelul pe care și-l dorea pentru a o cere în căsătorie pe Andra. Ce s-a întâmplat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x