Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai au discutat despre apelul Ștefaniei. Ce a vrut concurenta să afle

După apelul Ștefaniei, Bianca l-a întrebat pe Mihai ce părere are despre faptul că fosta sa iubită a intervenit în emisia live și a spus ce crede despre relația lor.

mihai si bianca de la Mireasa in timp ce stau imbratisati Galerie
După apelul Ștefaniei, Bianca l-a întrebat pe Mihai ce părere are despre faptul că fosta sa iubită a intervenit în emisia live | Antena 1

”Ce efect a avut apelul de azi?”, a întrebat Bianca.

”N-a avut. Chiar și ea a spus că este de acord și cu tine și mi-a spus mie, când era aici, că ne-am potrivi. Ți-a spus și ție să te apropii de mine”, a venit răspunsul lui Mihai.

Bianca a vrut să afle ce ar fi făcut băiatul dacă Ștefania nu ar fi fost de acord cu relația lor: ”Nu aș aprecia, dar decizia nu se schimbă cu nimic. Se schimbă doar aprecierea. Ar fi fost o relație toxică. Eu îi provocam ei stări cu stările mele, ea avea așteptările ei de la mine. Poate ai gânduri că mă gândesc la ce am promis... Eu eram atent la ce făceai tu, dacă te apropiai de cineva. Chiar dacă oamenii de afară m-au numit într-un fel, eu aveam principiile mele. Într-o relație trebuie să vină din ambele părți”.

De ce a sunat Ștefania în emisia live

Ștefania a fost deranjată de afirmațiile făcute de Andra și Mădălina cu privire la schimbarea de comportament observată la Mihai.

Citește și: Primele imagini cu Adelin și mama sa, doamna Bănuța. Ei sunt noii concurenți

Felele spuneau că au observat faptul că el este mai destins în preajma Biancăi față de cum era în trecut, inclusiv când forma un cuplu cu Ștefania.

Fosta concurentă le-a trimis o scrisoare, dar a intervenit și în direct pentru a își spune părerea despre aproprierea dintre Mihai și Bianca.

”Andra și Mădălina, lăsând la o parte mesajele ce le-am trimis separat, vreau să vă mai spun ceva. Nu mai vorbiți despre mine ca și cum aș fi fost un măr stricat în relația cu Mihai. În cazul în care se întâmplă prea multe acolo în casă și nu mai țineți minte, vă reamintesc eu cum era Mihai la începutul cunoașterii cu mine, ce-mi spunea, ce-mi promitea și cum vorbea despre mine. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi spus altcineva, dar voi, prietenele mele, așa cum am considerat eu, să spuneți: 'Vai, ce fericit este Mihai acum'.

Citește și: Mama Mădălinei a reacționat după ce concurenta a afirmat că vrea să se căsătorească în emisiune

Nu vă grăbiți să trageți concluzii, ei doi încă sunt în cunoaștere și Mihai procedează exact cum a procedat cu mine. A, nu chiar. Mie îmi promitea mai multe. Nu am nimic cu ei, să fie împreună dacă asta își doresc, dar hai totuși nu mai exagerați să spuneți 'ce schimbat este el'.

Am plecat de acolo în ideea că el își găsește liniștea și că nu mai sunt curioasă să cunosc alt băiat. Aici, acasă, tot singură sunt. Eu nu am dorit...vedeți diferența?... încă să cunosc alt băiat. Așteptați un final fericit între cei doi și nu mă mai denigrați pe mine. Nu uitați, începuturile sunt mereu frumoase”, a notat Ștefania în scrisoarea celor două.

Mireasa 2020, sezon 2. Primele imagini cu Adelin și mama sa, doamna Bănuța. Ei sunt noii concurenți... Mireasa 2020, sezon 2. De ce a început Andra să plângă, aparent din senin, în emisiunea live. Care era, de fapt, motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x