Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mireasa 2020, sezonul 2. Alexandru, emoționat în fața Andreei: "Vrei să fii alături de mine toată viața?"

Și Alexandru a cerut un inel pentru iubita sa, chiar dacă cei doi formează un cuplu de puțin timp.

Alexandru a cerut-o pe Andreea în căsătorie. Este prima cerere oficială din casa Mireasa

Antena 1

Andreea a intrat în emisiune cu o direcție bine stabilită. Aceasta s-a înscris în competiție pentru Alexandru, iar dorința ei s-a îndeplinit în scurt timp. Cei doi sunt extrem de hotărâți, acel ceva există între ei, au o chimie specială și vor să facă pasul cel mare.

Alexandru a spus despre Andreea că iubita sa are toate calitățile pe care le vrea de la o femeie. Acesta a mărturisit că se vor muta împreună și că o va susține necondiționat pe cea care îi este aleasă.

Acesta a primit inelul și un buchet de flori de la Simona Gherghe, iar la îndemnul celo din casă, aceasta a luat inelul de logodnă și i l-a pus pe deget iubitei sale.

Întrebarea lui a fost una extrem de emoționantă: "Vrei să fii alături de mine toată viața?". Răspunsul Alexandrei nu s-a lăsat așteptat și a spus hotărâtă: DA.

Mama Alexandrei a intrat în direct imediat după momentul din platoul emisiunii și a spus că este extrem de fericită pentru fiica sa, că îl place mult pe Alexandru și că vârsta nu este un impediment atunci când dragostea este atât de mare și de frumoasă.