Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Alexandru, emoționat în fața Andreei: "Vrei să fii alături de mine toată viața?"

Și Alexandru a cerut un inel pentru iubita sa, chiar dacă cei doi formează un cuplu de puțin timp.

Alexandru a spus despre Andreea că iubita sa are toate calitățile pe care le vrea de la o femeie Galerie
Alexandru a cerut-o pe Andreea în căsătorie. Este prima cerere oficială din casa Mireasa | Antena 1

Andreea a intrat în emisiune cu o direcție bine stabilită. Aceasta s-a înscris în competiție pentru Alexandru, iar dorința ei s-a îndeplinit în scurt timp. Cei doi sunt extrem de hotărâți, acel ceva există între ei, au o chimie specială și vor să facă pasul cel mare.

Alexandru a spus despre Andreea că iubita sa are toate calitățile pe care le vrea de la o femeie. Acesta a mărturisit că se vor muta împreună și că o va susține necondiționat pe cea care îi este aleasă.

Acesta a primit inelul și un buchet de flori de la Simona Gherghe, iar la îndemnul celo din casă, aceasta a luat inelul de logodnă și i l-a pus pe deget iubitei sale.

Întrebarea lui a fost una extrem de emoționantă: "Vrei să fii alături de mine toată viața?". Răspunsul Alexandrei nu s-a lăsat așteptat și a spus hotărâtă: DA.

Mama Alexandrei a intrat în direct imediat după momentul din platoul emisiunii și a spus că este extrem de fericită pentru fiica sa, că îl place mult pe Alexandru și că vârsta nu este un impediment atunci când dragostea este atât de mare și de frumoasă.

Mireasa 2020, sezon 2. David a primit inelul pe care și-l dorea pentru a o cere în căsătorie pe Andra. Ce s-a întâmplat ... Mireasa 2020, sezon 2. Concurenții au avut parte de 2 ore fără microfoane și fără camere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x