Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Alexandru, emoționat în fața Andreei: "Vrei să fii alături de mine toată viața?"

Și Alexandru a cerut un inel pentru iubita sa, chiar dacă cei doi formează un cuplu de puțin timp.

Alexandru a cerut-o pe Andreea în căsătorie. Este prima cerere oficială din casa Mireasa

Antena 1

Andreea a intrat în emisiune cu o direcție bine stabilită. Aceasta s-a înscris în competiție pentru Alexandru, iar dorința ei s-a îndeplinit în scurt timp. Cei doi sunt extrem de hotărâți, acel ceva există între ei, au o chimie specială și vor să facă pasul cel mare.

Alexandru a spus despre Andreea că iubita sa are toate calitățile pe care le vrea de la o femeie. Acesta a mărturisit că se vor muta împreună și că o va susține necondiționat pe cea care îi este aleasă.

Acesta a primit inelul și un buchet de flori de la Simona Gherghe, iar la îndemnul celo din casă, aceasta a luat inelul de logodnă și i l-a pus pe deget iubitei sale.

Întrebarea lui a fost una extrem de emoționantă: "Vrei să fii alături de mine toată viața?". Răspunsul Alexandrei nu s-a lăsat așteptat și a spus hotărâtă: DA.

Mama Alexandrei a intrat în direct imediat după momentul din platoul emisiunii și a spus că este extrem de fericită pentru fiica sa, că îl place mult pe Alexandru și că vârsta nu este un impediment atunci când dragostea este atât de mare și de frumoasă.

Mireasa 2020, sezon 2. David a primit inelul pe care și-l dorea pentru a o cere în căsătorie pe Andra. Ce s-a întâmplat ... Mireasa 2020, sezon 2. Concurenții au avut parte de 2 ore fără microfoane și fără camere...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Ultimele știri
x