Căutare Live

Mireasa 2020, sezonul 2. Andra și David, discuții despre iubirea dintre ei

Andra și David sunt de trei luni împreună, dar un subiect legat de ieșirea lor afară a devenit repetitiv în cuplul lor.

Doamna Mia nu este deloc de acord cu ceea ce face fiul său în relația cu Andra

Antena 1

De multe ori David i-a adresat întrebări Andrei legate de cunoașterea unui alt bărbat atunci când va ieși din competiție. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar tânără îl spune la fiecare pas că iubirea ei este imensă și că nu vrea pe nimeni altcineva în viața ei.

Cei doi petrec extrem de mult timp împreună atunci când au ocazia, iar un te iubesc spus la vremea lui, face mai mult decât o mie de cuvinte.Andra i-a spus rar lui David te iubesc, a fost greu să spună aceste cuvinte mari, dar și când a făcut-o, a făcut-o motivat. Concurenta i-a spus că îl iubește pentru că îi oferă liniște, siguranță și cel mai mult apreciază la David faptul că acesta o acceptă așa cum este ea.

Doamna Mia nu este deloc de acord cu ceea ce face fiul său în relația cu Andra. Acesta dezaprobă comportamentul lui David, spune că îi pune prea multe întrebări brunetei și că uneori uită de momentele frumoase pe care le trăiește pentru a cere explicații.

Mama lui David a mai spus că dacă ar fi în locul Andrei ea nu ar accepta așa ceva și că pentru ea faptele contează mai mult decât vorbele.

Mireasa 2020, sezonul 2. Bianca și Mihai, discuție despre dansul ei cu Alexandru... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan a sunat-o pe fosta iubită și a aflat adevărul...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x