Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina a trimis o scrisoare în casa Mireasa, pentru Alin. Doamna Daniela a izbucnit

Alin a primit o scrisoare de la Adelina care a stârnit controverse în casa Mireasa. Doamna Daniela a izbucnit imediat după ce a aflat de gestul tinerei.

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina a trimis o scrisoare în casa Mireasa, pentru Alin. Doamna Daniela a izbucnit Galerie
Alin | Antena 1/Mireasa

Când credea că iubita sa l-a uitat, Alin a primit o scrisoare de la ea, numai că mesajul nu i se adresa doar lui, ci și concurenților din casa Mireasa.

Alin s-a bucurat extrem de mult de gestul iubitei sale și a avut doar cuvinte de laudă și de mulțumire, însă nu a fost așa și pentru doamna Daniela, care nu a acceptat nicio secundă ca tânăra să se mai apropie de fiul ei. Ba chiar a acuzat-o că încearcă să-l cumpere.

Bărbatul când a aflat că iubita sa i-a dat un semn din afar casei a fost în culmea fericirii: "Du-te băă! Vreau scrisoarea, vreau scrisoarea", spune Alin foarte bucuros.

Ce scria în biletul trimis de Adelina

Mesajul trimis de Adelina: "Băieți! Casă de piatră, logodiților, iar cei ce încă nu au făcut-o, când aveți de gând? Mi-e dor de voi și vreau să vă mulțumesc că îmi luați apărarea, în special tu, Radu. Aveți grijă de puiul meu, vă rog, că îl vreau acasă. Vă îmbrățișez cu drag și să mă chemați la nunți!", a scris Adelina

Citește și: Ultimul mesaj al Adelinei pentru Alin: Sunt a ta și a ta rămân!

Doamna Daniela a fost furioasă din primul moment când a aflat și nu și-a controlat nicio secundă reacția. Aceasta spune că Adelina ar fi putut să țină legătura mai mult cu el dacă voia, dar ceea ce a făcut este doar un gest prin care vrea să-l cumpere pe fiul ei.

”Ți-a trimis astea ca să te cumpere!”, a spus doamna Daniela.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Ana și-au spus primul "Te iubesc!" la o lună de relație. Ce cadou a primit bărbatul

Cu toate acestea, Alin și-a păstrat zâmbetul și a declarat că îi este dor de Adelina, femeia de care s-a îndrăgotit și în brațele căreia a petrecut și clipe frumoase, dar și încercări.

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Ana și-au spus primul "Te iubesc!" la o lună de relație. Ce cadou a primit bă... Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x