Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Ana și-au spus primul "Te iubesc!" la o lună de relație. Ce cadou a primit bărbatul

Bogdan a făcut pasul cel mare și a simțit să-i spună primul "Te iubesc!" Anei, la o lună de relație. Concurenta a avut grijă să pregătească o cină romantică și să-i ofere un cadou nespus de frumos iubitului său.

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Ana și-au spus primul "Te iubesc!" la o lună de relație. Ce cadou a primit bărbatul Galerie
Bogdan și Ana | Antena 1/Mireasa

Atunci când nimeni nu se aștepta, Ana a luat decizia de a-i pregăti o surpriză iubitului său la o lună de relație. Aceasta a aranjat o masă festivă și a pregătit un cadou special iubitului său.

Ana profită de fiecare moment în casa Mireasa și chiar dacă se află în pericol de eliminare, nu vrea să se lase copleșită de emoții. Aceasta își arată aprecierea și gesturile tandre față de Bogdan în orice clipă.

Ce cadou a primit Bogdan de la Ana. Bărbatul nu a știut cum să reacționeze

Aranjată, coafată și îmbrăcată cu o rochie neagră, sexi, Ana l-a așteptat pe Bogdan să sărbătorească momentul important din viața lor. Cei doi au decis să formeze un cuplu pe data de 11 mai 2021, iar de atunci au trăit clipe nespus de frumoase.

Citește și: Anamaria și Bogdan, de la viața în doi, la câteva defecte descoperite: Să vezi cum sforăi!

Bogdan nu se aștepta ca iubita lui să facă un gest atât de frumos, iar emoțiile i se puteau citi pe chip. Bărbatul a fost copleșit de gesturile iubitei sale, iar punctul culminant a fost când a primit un cadou special.

Ana i-a oferit un ceas gravat cu data la care au decis să-și împrtășească dragostea și cu mesajul "Doi nebuni și o iubire". Bogdan a fost profund impresionat de gestul Anei și aproape că nu a știut cum să reacționeze.

Citește și: Adelina a trimis o scrisoare în casa Mireasa, pentru Alin. Doamna Daniela a izbucnit

La finalul serii, bărbatul i-a spus primul "Te iubesc!" iubitei sale și a declarat în fața Simonei Gherghe că a avut relații și de un an în care nu a simțit ce simte cu Ana.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce decizie au luat Izabela și Blaze după ce concurenta s-a întors de la spital... Mireasa 2021, sezon 3. Adelina a trimis o scrisoare în casa Mireasa, pentru Alin. Doamna Daniela a izbucnit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x