Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Un nou cuplu: Alin și Cosmina s-au sărutat în live, după ce fata a fost încurajată să facă ce simte

Alin și Cosmina de la Mireasa sezon 3 s-au sărutat în emisiunea live, după ce fata a primit confirmarea că familia sa este de acord cu tot ce o face fericită.

colaj de imagini cu alin si cosmina cand se saruta Galerie
Alin și Cosmina de la Mireasa sezon 3 s-au sărutat în emisiunea live, după ce fata a primit confirmarea că familia sa este de acord cu tot ce o face fericită | Antena 1

În direct a intrat, prin intermediul telefonului, verișoara Cosminei care a dat de înțeles că îi place de Alin și a sfătuit-o pe fată să facă ce simte.

Imediat, Alin s-a lăsat purtat de sentimente și a sărutat-o pe Cosmina, în direct. Ceilalți concurenți au aplaudat și s-au bucurat pentru pasul celor doi.

Citește și: Cum comentează Victoria comportamentul Rominei față de restul băieților. Izabela spunea că fata ar fi atrasă de Blaze

Și doamna Daniela a părut fericită și uimită de faptul că Alin a decis să o sărute pe Cosmina, deși spunea că nu vrea să facă un cuplu.

Întregul moment poate fi urmărit în materialul video atașat.

La finalul conversației, Cosmina le-a transmis celor dragi că este pentru prima dată, după mult timp, când este atât de fericită.

Alin s-a despărțit recent de Adelina

Alin de la Mireasa sezon 3 a afirmat în emisia din 6 iulie 2021 că vrea să se despartă de Adelina prin intermediul telefonului. La doar câteva ore distanță, ajutat de staff-ul emisiunii, iubita sa a fost apelată.

”A văzut în live și nu o să răspundă la telefon. Nu o să zică să fac ce vreau, o să zică: Renunți la tot?!”, a spus Alin într-o discuție cu ceilalți concurenți.

Și chiar asta s-a întâmplat. Adelina nu a răspuns la telefon, așa că Alin i-a transmis un mesaj prin intermediul camerei.

”Mi-am dorit să vorbesc cu Adelina, nu a răspuns. A dat ocupat. (...) Vreau doar să mă asigur că ești bine și că totul e în regulă. Îmi pare rău de toată situația creată. Cred că cel mai bine ar fi să ne despărțim. Nu am putut să mă apropii de tine și să te iubesc. Nu cred că aș ajunge niciodată să te iubesc așa cum meriți. Asta am vrut să-ți transmis. Îmi pare rău că nu ai răspuns și sper să fii bine în continuare.”, a fost o parte din mesajul lui Alin pentru Adelina.

După difuzarea materialului, Alin a explicat că nu a mai vrut să încerce afară o relație pentru că simte faptul că îi face mult rău Adelinei.

”Nu o să trăiesc cu regretul că nu am încercat”, a mai spus el.

De cealaltă parte, doamna Daniela crede faptul că Adelina și-a găsit pe altcineva și de aceea nu răspunde. Ea susține că a primit informații din afara casei care certifică acest lucru.

Mireasa 2021, sezon 3. Tatăl Mariei a intrat în direct după certurile fiicei sale cu doamna Mari... Mireasa 2021, sezon 3. Ce părere are doamna Victoria despre despărțirea lui Ionuț de Romina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x