Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, în lacrimi, în brațele lui Marian. Tânăra a afirmat că se simte "abandonată". Ce se întâmplă cu ea

Andreea nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a declarat ce simte vizavi de familia sa. Aceasta a izbucnit în lacrimi, în brațele lui Marian, căruia i-a spus că se simte abandonată. Mama fetei a intervenit imediat.

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, în lacrimi, în brațele lui Marian. Tânăra a afirmat că se simte "abandonată". Ce se întâmplă cu ea Galerie
Andreea și Marian | Antena 1/Mireasa

Andreea a fost măcinată de îngrijorare. Tânăra vede că familia sa nu păstrează legătura cu ea și a declarat că se simte "abandonată". Sentimentele puternice au făcut-o să nu își poată stăpâni lacrimile în brațele lui Marian.

Bărbatul a făcut tot ce era nevoie pentru a o sprijini pe iubita sa și a încurajat-o spunându-i că familia sa este lângă ea indiferet de situație. Cel mai tare o apasă pe Andreea faptul că tatăl său nu i-a dat niciun semn, nicio scrisoare, iar ea se gândește că nu ar veni în să o vadă: ”Mă simt abandonată dacă nu vine tata la cununie”.

Marian: "Vine. Ascultă-mă! Nu-l cunosc, dar presimt că vine".

Andreea: "M-a abandonat toată lumea aici și nu-mi scrie și mie ncicio scrisoare"

Mama Andreei, intervenție în direct după lacrimile de amărăciune ale fiicei

Mama Andreei, doamna Victoria, a intrat în direct pentru a-i spune fiicei sale că ei o urmăresc cu drag și știu că este bine. A asigurat-o că sunt alături de ea, iar tatăl său este mereu prins cu munca, motiv pentru care nu are timp de alte aspecte ale vieții.

Andreei i-a revenit zâmbetul pe buze și a primit asigurarea că ambii părinți vor fi la cununie alături de ea și de Marian.

Tenisunile s-au stins, iar îngrijorarea Andreei vizavi de familie a trecut într-o clipită, după ce i-a auzit vocea mamei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a pățit doamna Victoria după ce a fost la spital. Care este verdictul medicilor... Mireasa 2021, sezon 3. Adelina, în lacrimi după gestul lui Alin de a face puzzle cu altă fată. Tânăra mai are o zi în ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x