Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a pățit doamna Victoria după ce a fost la spital. Care este verdictul medicilor

Doamna Victoria nu a mai făcut față presiunii, mai ales când a văzut că Ionuț nu îi face sub niciun chip pe plac și stresul a pus-o la pământ. Aceasta a fost găsită inconștientă și a fost transportată de urgență la spital, după ce medicii eu intervenit prompt.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a pățit doamna Victoria după ce a fost la spital. Care este verdictul medicilor Galerie
Doamna Victoria | Antena 1/Mireasa

Ultimele evenimente și-au spus cuvântul pentru domana Victoria într-un mod neplăcut. După discuțiile din emisiunea live de ieri, doamna Victoria a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambulanța a fost chemată și mama lui Ionuț a fost transportată la spital. Fiul său a însoțit-o, a anunțat Simona Gherghe la finalul emisiunii din 24 iunie 2021.

Doamna Victoria a făcut o criză și a cedat nervos. Nu pare să accepte deloc decizile fiului său, iar după scrisoarea susținătoarei lui Ionuț, când a fost acuzată de manipularea emoțională a fiului său, aceasta a cedat.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Victoria, împotriva Rominei. Ionuț a primit o scrisoare de la Leoaice

Ce spun medicii despre doamna Victoria. Care este starea ei de sănătate

În zadar a încercat să se liniștească, emoțiile negative au afectat-o. Doamna Victoria a fost găsită în stare de incontienștiență și a fost transportată de urgență la spital.

Medicii i-au făcut toate investigațiile și nu au depistat nimic pentru care ar trebui să se îngrijoreze. Pe fișele de la medic scrie că doamna Victoria a avut un "Episod de pierdere de conțtiență declarativ".

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina au luat o pauză după crizele mamei Victoria

În continuare, medicii i-au făcut trimitere către medicul de familie pentru a primi mai multe recomandări de investigații. Însă verdictul final al medicilor este că domana Victoria nu suferă de nimic grav, aceasta a cedat presiunii și stresului.

Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Adelina, promisiune la aniversarea de 3 luni a relației... Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, în lacrimi, în brațele lui Marian. Tânăra a afirmat că se simte "abandonată". ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x