Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze a refuzat întâlnirea cu Izabela. Ce a făcut în schimb

Blaze a decis să refuze întâlnirea cu Izabela, după momentele tensionate care au avut loc în cele două case de la Mireasa sezon 3.

colaj de imagini cu blaze si fetele de la mireasa sezon 3 Galerie
Blaze a decis să refuze întâlnirea cu Izabela, după momentele tensionate care au avut loc în cele două case | Antena 1

Astfel, în loc să petreacă timp cu Izabela, Blaze a hotărât să petreacă timp cu toate fetele din casa Mireasa sezon 3.

După ce a răspuns la toate întrebările primite, băiatul a fost rugat de acestea să numească pe cineva cu care să meargă pe terasă pentru 15 minute.

Alegerea lui Blaze a fost chiar Izabela, cea pe care o refuzase. Cei doi au discutat despre toate cele făcute de Izabela în ultimele zile, tânărul fiind curios de ce nu l-a numit pe el când a avut ocazia să aleagă un băiat. La acel moment, bruneta s-a așezat în spatele lui Liviu.

”Nu vreau să vorbesc despre ce ai făcut cu Liviu. La prima Gală, ai zis că ai vrut să mergi în spatele meu, iar după te-ai dus la Liviu.”, i-a zis Blaze.

Citește și: Alin, după ce a sărutat-o pe Adelina: Am zis să nu mai gândesc cu mintea, ci cu inima

Izabela a vrut să explice pe îndelete: ”Ți-am spus, nouă ne-ai plăcut de la prezentare. O auzeam pe Andreea: Blaze și era foarte încântată. Am zis că voi doi... știi. Dacă o fată vine pentru tine, eu tot aici sunt. Nu plec nicăieri”.

Blaze a vorbit la telefon cu părinții săi

Blaze de la Mireasa sezon 3 a avut oportunitatea de a discuta cu părinții săi, pentru prima dată de la intrarea în show-ul matrimonial.

Convorbirea a avut loc în emisia live, când Simona Gherghe l-a rugat pe Blaze să spună ”Alo”. Băiatul nu s-a așteptat să-l audă imediat pe tatăl său și a fost foarte fericit când a realizat că are ocazia să vorbească cu părinții săi.

Blaze a vrut să știe ce fac toți membri familiei sale, iar răspunsurile au fost pe placul său: ”Toată lumea e bine, ne e dor de tine. Surorile și nepotul sunt bine.”

Citește și: Replici cu subînțeles între Blaze și Liviu: Ești un băiețel, nu un băiat

Tatăl său i-a mai transmis că nu a avut ocazia să urmărească emisiunea și a rugat staff-ul emisiunii să-i trimită un link. De asemenea, domnul Morris a fost curios să știe dacă Blaze s-a îndrăgostit.

Nu s-a arătat dezamăgit când fiul său nu i-a oferit un răspuns clar și a dat telefonul soției sale, care a salutat întreaga casă Mireasa.

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze a vorbit cu părinții săi la telefon. Ce și-au spus... Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Adelinei a sunat să-și felicite fiica pentru alegerea lui Alin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x