Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Replici cu subînțeles între Blaze și Liviu: Ești un băiețel, nu un băiat

După ce Liviu a sărutat-o pe Izabela, tensiunea s-a instalat în casa băieților de la Mireasa sezon 3.

colaj de imagini cu blaze si liviu cand se cearta Galerie
După ce Liviu a sărutat-o pe Izabela, tensiunea s-a instalat în casa băieților de la Mireasa sezon 3 | Antena 1

Cu toate că Blaze a fost diplomat și nu s-a declarat deranjat de gestul lui Liviu, el a afirmat că băiatul s-a grăbit tocmai pentru a-l îndepărta de Izabela.

”Eu sunt un om foarte fericit mereu, nu îmi place să mă cert pentru o fată, mâncare, bani. Am văzut că Liviu are ceva cu ea și ea cu Liviu. Am fost foarte dezamăgit pentru că am fost deschis cu ea și regret acum. El a grăbit, am zis, am avut un date și ți-l dau ție. A zis da, mersi, mulțumesc. Am fost fericit. După am vorbit cu tine.

Așa sunt, nu vreau să mă cert cu nimeni.(...) Problema cu Liviu este că nu știe ce vrea. Alina a fost în casă pentru cină, el a gătit, a făcut curat. Și Alina nu a vorbit cu el, știa că nu are nicio șansă cu ea. Nu contează ce vrei tu și ea, eu vreau să fiu singur. Am un vis mare și vreau să-l urmez.”, a explicat Blaze în emisiunea de marți.

Curând, buna dispoziție din casa băieților a fost înlocuită de tensiune și s-au format chiar două tabere. Cu toții au avut o discuție după ce Andreea a petrecut o oră alături de ei, timp în care majoritatea tinerilor au ignorat.

Acesta este motivul pentru care Marian i-a rugat să se așeze la masă și să converseze. Toți și-au expus nemulțumirile cu privire la atitudinea Andreei, iar Blaze a profitat de ocazie pentru a lămuri lucrurile cu Liviu.

Blaze și Liviu, replici cu subînțeles

Blaze și Liviu au avut un schimb de replici dur, pe care l-au continuat în emisiunea live de miercuri.

În live, Liviu l-a acuzat pe Blaze că nu-l lasă să vorbească, dând de înțeles că este deranjat de sărutul lui cu Izabela. De cealaltă parte, Blaze a spus că fiul doamnei Mari nu este un bărbat, ci un băiețel.

Discuțiile au continuat între cei doi și conflictul nu pare să înceteze. Ce și-au mai spus vezi în materialul video de mai jos:

Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Adelina s-au sărutat și formează primul cuplu din actualul sezon... Mireasa 2021, sezon 3. Alin, după ce a sărutat-o pe Adelina: Am zis să nu mai gândesc cu mintea, ci cu inima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x