Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze a vorbit cu părinții săi la telefon. Ce și-au spus

Blaze de la Mireasa sezon 3 a avut oportunitatea de a discuta cu părinții săi, pentru prima dată de la intrarea în show-ul matrimonial.

colaj de imagini cu blaze de la mireasa sezon 3 Galerie
Blaze de la Mireasa sezon 3 a avut ocazia să discute la telefon cu părinții săi din Nigeria | Antena 1

Convorbirea a avut loc în emisia live, când Simona Gherghe l-a rugat pe Blaze să spună ”Alo”. Băiatul nu s-a așteptat să-l audă imediat pe tatăl său și a fost foarte fericit când a realizat că are ocazia să vorbească cu părinții săi.

Blaze a vrut să știe ce fac toți membri familiei sale, iar răspunsurile au fost pe placul său: ”Toată lumea e bine, ne e dor de tine. Surorile și nepotul sunt bine.”.

Tatăl său i-a mai transmis că nu a avut ocazia să urmărească emisiunea și a rugat staff-ul emisiunii să-i trimită un link. De asemenea, domnul Morris a fost curios să știe dacă Blaze s-a îndrăgostit.

Citește și: Mama Adelinei a sunat să-și felicite fiica pentru alegerea lui Alin

Nu s-a arătat dezamăgit când fiul său nu i-a oferit un răspuns clar și a dat telefonul soției sale, care a salutat întreaga casă Mireasa.

Cine este Blaze de la Mireasa sezon 3

Numele real al lui Gp Blaze este Godspower Morris Okpata. Tânătul s-a născut pe 2 februarie 1995 într-o familie numeroasă în orașul Portharcourt, Nigeria.

În anul 2015 a ajuns în România, împreună cu alți aproape 300 de tineri de culoare. A plecat de la principiul totul sau nimic, nu avea de ales. Toți au plecat din Nigeria cu bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

Își dorește să devină actor. Acesta este și motivul pentru care a creat „Un negru în România- serial de comedie” pe Youtube. Îi place să gătească. Okpata se consideră amuzant, un om care se supune regulilor, spune că gătește foarte bine, îi place foarte mult mămăliga, e singurul preparat tradițional românesc pe care-l mănâncă. Atunci când e foarte supărat se retrage, nu vorbește cu nimeni.

Citește și: Blaze a refuzat întâlnirea cu Izabela. Ce a făcut în schimb

Îi plac femeile frumoase, nu mai înalte decât el, îi plac minionele, cu suflet bun, nu-i plac fetele mândre.

A intrat singur în competiție, dar mama sa i-a trimis un mesaj emoționant de susținere, care poate fi urmărit în materialul video de mai jos

Mireasa 2021, sezon 3. Izabela l-a luat deoparte pe Blaze. Ce i-a spus între patru ochi și ce reacție a avut băiatul... Mireasa 2021, sezon 3. Blaze a refuzat întâlnirea cu Izabela. Ce a făcut în schimb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x