Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan, între Alina și Anamaria? Declarația care a uimit: ”Peste 50% aș face un cuplu cu ea”

Bogdan de la Mireasa sezon 3 pare nehotărât în privința fetei pe care vrea să o cunoască. După ce i-a trimis o scrisoare Alinei, acesta a făcut o afirmație care dă de înțeles că o place și pe Anamaria.

Bogdan de la Mireasa sezon 3 pare nehotărât în privința fetei pe care vrea să o cunoască

Antena 1

Într-o discuție cu câțiva dintre băieți și fete, printre care și Anamaria, Bogdan a spus că și-ar dori să formeze un cuplu într-o proporție mai mare de 50% cu tânăra.

Declarația vine după ce a confirmat faptul că le place pe Alina, Anamaria și Roxana. Primei chiar i-a trimis o scrisoare în care-i mărturisea tot ce l-a făcut să simtă atunci când și-au luat ”La revedere”.

Ce scrie în biletul lui Bogdan pentru Alina de la Mireasa sezon 3

Alina a fost eliminată la doar câteva zile după ce Bogdan a intrat în competiția Mireasa. La acel moment, băiatul nu a vrut să spună cine este fata pentru care a intrat.

Citește și: Alin și Roxana, doar un joc nevinovat? Ce a observat Adelina la iubitul său când e în preajma altor fete

Se pare că Alina a fost cea care i-a atras atenția, însă eliminarea ei i-a despărțit. Cu toate acestea, încurajat de ultima lor interacțiune, Bogdan și-a luat inima în dinți și i-a scris un bilet.

”Nu credeam că după doar câteva momente și o îmbrățișare, voi ajunge să mă gândesc atât de mult la tine. Îmi pare nespus de rău că nu am ajuns să te cunosc să te cunosc mai bine și să petrec mai mult timp cu tine.

Sper din tot sufletul că te vei întoarce înapoi în casă. Sper că voi avea ocazia să te cunosc mai bine. Deci nu înțeleg cum doar după câteva clipe petrecute împreună am ajuns să mă gândesc doar la tine. Haide înapoi, te rog”, i-a scris Bogdan.

După ce a citit scrisoarea, Alina a spus că nu se aștepta: ”Am văzut că zilele acestea a vorbit de mine prin casă, dar nu mă așteptam să-mi trimită o scrisoare. E surprinzător, dar plăcut. Să se gândească mai bine la deciziile lui și din partea mea e același lucru. Aș vrea să-l văd, să ne cunoaștem mai bine”.

Citește și: CONCURS Mireasa. Participă și poți câștiga un pandantiv placat cu aur

Bogdan, bucătar de profesie, are 34 de ani și a venit la Mireasa să-și găsească jumătatea. Ultima sa relație a fost de 1 an și jumătate, în Londra, și s-a încheiat din cauza programului încărcat.

Ultimele știri