Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Roxana, doar un joc nevinovat? Ce a observat Adelina la iubitul său când e în preajma altor fete

Adelina s-a supărat după ce iubitul său, Alin, s-a jucat cu Roxana. Ea a fost deranjată de faptul că alesul ei pare mult mai vesel în preajma altor fete.

colaj de imagini cu alin si adelina de la mireasa Galerie
Adelina s-a supărat după ce iubitul său, Alin, s-a jucat cu Roxana | Antena 1

I-a spus acest lucru după joaca băiatului cu Roxana, care a avut loc în timp ce Adelina gătea. A mers să-l roage pe iubitul său să vină la masă, însă acesta nu a auzit-o. Atunci i-a transmis că o să mănânce singură.

Alin a urmat-o în bucătărie, unde Adelina i-a transmis că poate îi este mai bine fără ea. Fiul doamnei Daniela a părut surprins de afirmația iubitei sale și a încercat să afle ce o supără.

Ea i-a explicat că sentimentele ei devin tot mai puternice și că și-ar dori să fie vesel atunci când petrece timp cu ea, la fel cum se întâmplă când în preajma lui se află alte fete.

Citește și: CONCURS Mireasa. Participă și poți câștiga un pandantiv placat cu aur

”Am ajuns în punctul ăla în care sentimentele mele pentru tine nu sunt doar atașament. Nu-mi doresc să sufăr. Mă gândesc că o să apară altcineva și o să renunți. Tot ce-ți cer e să mă înțelegi. Vreau să ne revenim.”, i-a spus Adelina.

După difuzarea materialului în emisia live de vineri, fata a primit câteva sfaturi de la Simona Gherghe care i-a explicat că trebuie să trăiască momentul.

”Am idei nebune în cap și nu reușesc să scap de ele.”, a explicat fata după difuzarea materialului.

Citește și: Maria are un trecut dureros. Ce nu știa nici măcar mama sa despre ea

Ceartă între Adelina și doamna Daniela de la Mireasa sezon 3

”Nu am coborât să-l caut pe Alin, am coborât să-mi dau cu bronzer pe față.”, a fost replica ce a făcut-o pe doamna Daniela să ridice tonul: ”Din moment ce tu întrebi pe toată lumea de el și dă cu virgulă...”, i-a spus acesta.

Adelina s-a supărat și nici mama lui Alin nu a fost mai bine.

”Hai că dacă te enervezi, vii să-mi dai și o palmă. Dacă te enervez, vină, fă, și dă-mi o palmă”, a spus doamna Daniela.

Citește și: Bogdan i-a trimis o scrisoare Alinei. Ce i-a mărturisit a emoționat-o pe tânără

Când Adelina a negat, mama lui Alin i-a spus să ”nu mai comenteze”: ”Ar fi cazul să nu te mai bagi cu mine în seamă. De acum cu mine nu mai ai vorbă. Să nu mai comentezi când glumesc cu altele. Nu poți să-i zici nimic că ia foc. Așa sensibilă e. Altele țin la glumă, ea nu știe să glumească. Și dacă îi spune lui Alin, mi se rupe de el, eu l-am făcut pe el, nu invers”.

Mireasa 2021, sezon 3. Maria are un trecut dureros. Ce nu știa nici măcar mama sa despre ea... Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan, între Alina și Anamaria? Declarația care a uimit: ”Peste 50% aș face un cuplu cu ea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x