Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Roxana, doar un joc nevinovat? Ce a observat Adelina la iubitul său când e în preajma altor fete

Adelina s-a supărat după ce iubitul său, Alin, s-a jucat cu Roxana. Ea a fost deranjată de faptul că alesul ei pare mult mai vesel în preajma altor fete.

Adelina s-a supărat după ce iubitul său, Alin, s-a jucat cu Roxana

Antena 1

I-a spus acest lucru după joaca băiatului cu Roxana, care a avut loc în timp ce Adelina gătea. A mers să-l roage pe iubitul său să vină la masă, însă acesta nu a auzit-o. Atunci i-a transmis că o să mănânce singură.

Alin a urmat-o în bucătărie, unde Adelina i-a transmis că poate îi este mai bine fără ea. Fiul doamnei Daniela a părut surprins de afirmația iubitei sale și a încercat să afle ce o supără.

Ea i-a explicat că sentimentele ei devin tot mai puternice și că și-ar dori să fie vesel atunci când petrece timp cu ea, la fel cum se întâmplă când în preajma lui se află alte fete.

Citește și: CONCURS Mireasa. Participă și poți câștiga un pandantiv placat cu aur

”Am ajuns în punctul ăla în care sentimentele mele pentru tine nu sunt doar atașament. Nu-mi doresc să sufăr. Mă gândesc că o să apară altcineva și o să renunți. Tot ce-ți cer e să mă înțelegi. Vreau să ne revenim.”, i-a spus Adelina.

După difuzarea materialului în emisia live de vineri, fata a primit câteva sfaturi de la Simona Gherghe care i-a explicat că trebuie să trăiască momentul.

”Am idei nebune în cap și nu reușesc să scap de ele.”, a explicat fata după difuzarea materialului.

Citește și: Maria are un trecut dureros. Ce nu știa nici măcar mama sa despre ea

Ceartă între Adelina și doamna Daniela de la Mireasa sezon 3

”Nu am coborât să-l caut pe Alin, am coborât să-mi dau cu bronzer pe față.”, a fost replica ce a făcut-o pe doamna Daniela să ridice tonul: ”Din moment ce tu întrebi pe toată lumea de el și dă cu virgulă...”, i-a spus acesta.

Adelina s-a supărat și nici mama lui Alin nu a fost mai bine.

”Hai că dacă te enervezi, vii să-mi dai și o palmă. Dacă te enervez, vină, fă, și dă-mi o palmă”, a spus doamna Daniela.

Citește și: Bogdan i-a trimis o scrisoare Alinei. Ce i-a mărturisit a emoționat-o pe tânără

Când Adelina a negat, mama lui Alin i-a spus să ”nu mai comenteze”: ”Ar fi cazul să nu te mai bagi cu mine în seamă. De acum cu mine nu mai ai vorbă. Să nu mai comentezi când glumesc cu altele. Nu poți să-i zici nimic că ia foc. Așa sensibilă e. Altele țin la glumă, ea nu știe să glumească. Și dacă îi spune lui Alin, mi se rupe de el, eu l-am făcut pe el, nu invers”.

Ultimele știri