Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce a decis Alina în privința participării la sezonul 4 al show-ului matrimonial

În penultima ediție Mireasa sezon 3, Alina a fost întrebată dacă dorește să participe la sezonul 4.

colaj de imagini cu alina de la mireasa sezon 3 Galerie
În penultima ediție Mireasa sezon 3, Alina a fost întrebată dacă dorește să participe la sezonul 4 | Antena 1

Tânăra a promis că se va gândi, iar în emisiunea live din 30 iulie 2021 a decis să participe și la sezonul patru Mireasa.

Decizia ei vine după proba rochiilor de mireasă, unde s-a simțit exclusă pentru că era singura concurentă fără cuplu. Atunci, Alina nu a putut să-și rețină lacrimile și a dat vina pe faptul că nu și-ar fi găsit rochie perfectă pentru Marea Finală de duminică, 1 august.

Cum își explica Alina lacrimile

Alina și Cosmina au mers cu celelalte fete să-și aleagă o rochie pentru Finala Mireasa sezon 3 de duminică, 1 august 2021.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Tatăl lui Liviu nu a venit alături de ceilalți părinți să-și vadă fiul în costumul de mire

După ce viitoarele mirese au probat rochiile, tânăra nu a putut să-și ascundă dezamăgirea provocată de faptul că nu și-a întâlnit alesul.

”Sunt ok... Azi, pur și simplu, am avut o stare proastă de dimineață. M-am întristat pentru că nu am găsit rochia potrivită.”, a spus Alina.

”Eram... vedeam fetele că probau lucruri, pentru faptul că eu nu am găsit o rochie, care să-mi placă, m-am întristat. E și tristețea că nu s-a împlinit visul meu. Nu mă întristasem că nu purtam rochia de mireasă, m-am obișnuit cu gândul. Pur și simplu, voiam să arăt bine la Finală, deși nu sunt mireasă.”, a adăugat Alina în emisia live.

Cine este Alina Rusu de la Mireasa sezon 3

Alinei îi place să călătorească, să joace tenis, să meargă la sală, la cinema, îi place înotul deși a început de curând, îi place să danseze, mai mult pe reggaeton și puțin bachata.

Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori.

La viitorul soț/iubit pune preț pe aspectul fizic, să fie mai înalt decât ea între 1,75 și 1,80, să fie brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochi albaști, frumos la față, să nu aibă coșuri.

Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Cosmina au sărbătorit logodna la hotel. S-au bucurat de o noapte împreună, departe de cam... Mireasa 2021, sezon 3. Tatăl lui Liviu nu a venit alături de ceilalți părinți să-și vadă fiul în costumul de mire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x