Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Tatăl lui Liviu nu a venit alături de ceilalți părinți să-și vadă fiul în costumul de mire

Băieții și-au probat costumele de mire, fără să știe că în living îi așteptau tații lor. Părinții lui Marian, Bogdan și prietenul cel mai bun al lui Blaze au fost prezenți pentru a-i încuraja înainte de ziua cea mare.

Tatăl lui Blaze nu a putut să fie prezent din cauza distanței foarte mari, însă nici cel al lui Liviu nu și-a făcut apariția.

Astfel, după ce a coborât scările, băiatul a fost întâmpinat de mama sa. Stingher, Liviu s-a așezat pe canapeaua mamelor.

Imediat, soțul doamnei Mari a intervenit prin intermediul telefonului și l-a asigurat pe Liviu că îi va fi alături în Marea Finală Mireasa sezon 3, de duminică.

”Nu mă uit, sunt la serviciu. Am tras pe dreapta. Vin pe 1 august, cu cea mai mare plăcere. Nu aveam cum să ratez. Abia aștept să vă văd. Vă iubesc.”, a spus tatăl vitreg al lui Liviu.

”Este foarte frumos. Te așteptăm duminică”, a spus doamna Mari.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Maria, fără cuvinte după ce mama ei a sunat când purta rochia de mireasa. Ce veste i-a dat

Povestea lui Liviu și a doamnei Mari

Doamna Mari și tatăl lui Liviu au divorțat când băiatul avea doar 6 ani. La ceva timp, și-a refăcut viața. ”Am fost conștientă întotdeauna că Liviu știe că tatăl lui este de neînlocuit”, a spus mama tânărului.

Ea simte că l-a crescut singur pe Liviu pentru că a luptat să-i fie atât mamă, cât și tată. Este motivul pentru care are o relație specială cu fiul său.

Însă, deși mama lui crede că tatăl nu poate fi înlocuit, Liviu susține că actualul partener al doamnei Mari l-a ajutat foarte mult.

S-a apropiat rapid de bărbat și, fără să-și dea seama, a ajuns să-l strige ”tata”. El a menționat că are sentimente puternice pentru tatăl vitreg.

Cine este Liviu de la Mireasa sezon 3

Liviu de la Mireasa sezon 3 era convins că e momentul să se recăsătorească pentru că e un mare familist.

La începutul emisiunii spunea că își dorește mult să-și întemeieze o familie, de aceea vrea în emisiune. Viitoarea soție trebuie să fie credincioasă, să îl susțină, să-l înțeleagă. La o fată se uită să aibă acel ceva care să-i placă lui, nu caută un tipar anume.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce a decis Alina în privința participării la sezonul 4 al show-ului matrimonial... Mireasa 2021, sezon 3. Maria, fără cuvinte după ce mama ei a sunat când purta rochia de mireasa. Ce veste i-a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x