Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce băiat a fost eliminat în Gala din 17 aprilie

Fetele au făcut nominalizări pentru prima dată în sezonul 3 al emisiunii Mireasa în timpul Galei din data de 17 aprilie 2021.

colaj de imagini cu simona gherghe Galerie
Fetele au făcut nominalizări pentru prima dată în sezonul 3 al emisiunii Mireasa în timpul Galei din data de 17 aprilie 2021 | Antena 1

Fetele au mers în living și am notat numele băiatului pe care nu-l mai vor în casa Mireasa. Cartonașele au fost puse în plic și deschise mai târziu de Simona Gherghe.

Ce vor regreta băieții de la Mireasa dacă vor pleca

Cu o zi înainte, emoționați din cauza eliminărilor, băieții își notau sentimentele pe hârtie. ”Te las până destinul ne va uni din nou”, a scris Liviu pentru Maria.

Și ceilalți tineri au avut mesaje pentru restul concurenților și alesele lor. ”Să nu-ți faci griji, o să te aștept afară. Ba mai mult, vin să te iau. Mă simt câștigător doar pentru că te am pe tine”, a notat Marian.

Citește și: Cum arată clasamentul publicului din 17 aprilie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

”Îmi pare rău că timpul nu mi-a permis să-mi fac o relație”, și-a exprimat regretul Ionuț, fiul doamnei Victoria.

”Unul dintre regretele pe care o să le am e că nu am concretizat povestea cu Ana”, a scris și Valentin.

Alin a apelat la talentul său și a compus o poezie despre experiența Mireasa. Adelina a plâns cu foc în timp ce auzea versurile.

Pe cine au nominalizat fetele

Anamaria l-a nominalizat pe Ionuț, cel care săptămâna trecută a fost Băiatul Favorit. Izabela l-a nominalizat pe Liviu. Roxana l-a numit pe Valentin.

A urmat Adelina care nu-l mai vrea în casa Mireasa pe Alin, iubitul său.

”Nu m-aș simți bine să știu că nominalizarea mea ar afecta un cuplu, nu vreau să iau șansa altui băiat. Relația noastră va continua afară.”, a spus Adelina.

Citește și: Cum arată și cine e Ruxi, noua concurentă

Alin a privit alegerea ei ca pe o ”posesivitate”. Băiatul crede că Adelina vrea ca el să fie eliminat ca să nu mai cunoască o altă fată în casa Mireasa, dacă Adelina va fi eliminată.

Și Andreea l-a nominalizat tot pe Valentin. Costinela a ales să-l numească pentru eliminare pe Valentin, cel care a fost votat și de Maria.

Ce băiat a fost eliminat de la Mireasa sezon 3

Pe locul al treilea în clasamentul fetelor s-a clasat Izabela, depășită de Andreea. Pe primul loc s-a clasat Maria. Astfel, Valentin a fost eliminat.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată și cine e Ruxi, noua concurentă... Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din 17 aprilie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x