Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din 17 aprilie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Telespectatorii au decis clasamentul acestei săptămâni și, implicit, cine va părăsi competiția Mireasa sezon 3 în Gala din 17 aprilie 2021.

Telespectatorii au decis clasamentul acestei săptămâni și, implicit, cine va părăsi competiția Mireasa sezon 3 în Gala din 17 aprilie 2021

Antena 1

Topul băieților a fost ”cucerit” de Ionuț, care a fost urmat îndeaproape de Liviu și Blaze, spre susținerea ultimului.

Pe locul al treilea în clasamentul fetelor s-a clasat Izabela, depășită de Andreea. Pe primul loc s-a clasat Maria.

Mama Săptămânii a fost doamna Mari, cu un procent de 48,5.

Pe cine au nominalizat fetele

Anamaria l-a nominalizat pe Ionuț, cel care săptămâna trecută a fost Băiatul Favorit. Izabela l-a nominalizat pe Liviu. Roxana l-a numit pe Valentin.

A urmat Adelina care nu-l mai vrea în casa Mireasa pe Alin, iubitul său.

Citește și: Cum arată și cine e Ruxi, noua concurentă

”Nu m-aș simți bine să știu că nominalizarea mea ar afecta un cuplu, nu vreau să iau șansa altui băiat. Relația noastră va continua afară.”, a spus Adelina.

Alin a privit alegerea ei ca pe o ”posesivitate”. Băiatul crede că Adelina vrea ca el să fie eliminat ca să nu mai cunoască o altă fată în casa Mireasa, dacă Adelina va fi eliminată.

Și Andreea l-a nominalizat tot pe Valentin. Costinela a ales să-l numească pentru eliminare pe Valentin, cel care a fost votat și de Maria.

Cum Maria a fost Mireasa Săptămânii, Valentin și doamna Ioana au fost eliminați.

Citește și: Deși inițial a negat, Liviu a recunoscut că a vorbit cu Carina. Reacția Mariei

Ultimele știri