Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost salvată de la eliminare în Gala de sâmbătă, 3 aprilie

O nouă serie de eliminări a zguduit casa Mireasa! Mamele și-au exprimat voturile și una dintre fete a fost nevoită să părăsească definitiv competiția, însă a avut șansa să fie salvat chiar de către noul concurent din casă, Bogdan.

colaj simona bogdan mireasa Galerie
Ce fată a fost salvată de la eliminare în Gala Mireasa din 3 aprilie 2021 | Antena 1

În Gala Mireasa din 3 aprilie 2021, mamele și-au exprimat voturile despre ce fete trebuie să părăsească emisiunea.

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă. Mamele au dat diferite motive pentru voturile lor din această săptămână, unele mai reticente, altele mai convinse.

În final, fata care ar fi fost nevoită să părăsească competiția a fost o surpriză pentru toți, însă surpriza cea mai mare a avut loc la final, când ea a fost salvată chiar de către noul venit în competiție, Bogdan.

Ce fete au nominalizat mamele în Gala Mireasa din 3 aprilie 2021

Momentele tensionate nu au lipsit nici în această săptămână a Galei Mireasa. Simona a deschis plicurile și a început să citească numele, sub privirile tuturor.

Doamna Ioana a avut primul vot și aceasta a votat-o pe Maria. Tot pe Maria au votat-o și doamna Daniela și doamna Malvina.

Ana Maria a primit și ea două nominalizări, din partea doamnei Victoria și din partea doamnei Mari. Într-un final, soarta competiției a fost decisă de votul publicului.

Costinela a fost salvată de la eliminare de către Bogdan, în Gala Mireasa în Gala din 3 aprilie 2021

Doamna Daniela a fost desemnată Mama Favorită a săptămânii, însă din moment ce ea a votat-o pe Maria (care a primit numeroase voturi din partea publicului și avea imunitate), fata care ar fi fost nevoită să părăsească Mireasa ar fi fost Costinela, ce s-a clasat ultima în topul votului publicului, cu 0.36% din voturi.

În ultimele clipe ale emisiunii, Simona Gherghe a pregătit încă o surpriză pentru public. I-a oferit lui Bogdan șansă să decidă dacă va rămâne sau nu Costinela în competiție. Din fericire pentru tânără, Bogdan a ales ca ea să mai rămână în casa Mireasa.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată și cine e Bogdan Bachnev, concurentul care a intrat în casă pe 3 aprilie... Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai au aniversat 2 luni de relație. Cum a răsfățat-o fostul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x