Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Cosmina a crescut fără tatăl său, lucru care îi afectează relațiile amoroase, conform ei

Cosmina i-a povestit Mariei de la Mireasa sezon 3 că nu a mai fost îndrăgostită din 2018 și că întâmpină probleme în comunicarea cu bărbații din cauza relației deficitare cu tatăl său.

colaj de imagini cu maria, cosmina de la mireasa sezon 3 Galerie
Cosmina i-a povestit Mariei de la Mireasa sezon 3 că nu a mai fost îndrăgostită din 2018 | Antena 1

Noua concurentă a trăit fără o figură paternă căci părinții săi au divorțat când ea avea o vârstă fragedă. Din această cauză, ea tinde să caute în bărbatul de lângă ea o persoană protectivă și atentă.

Ea consideră că tatăl său nu era pregătit să-și întemeieze o familiei din cauza vârstei, în ciuda faptului că mama ei era la fel de tânără la acel moment.

Mai multe detalii în materialul video atașat.

Cine este Cosmina de la Mireasa sezon 3

Are 23 de ani și este din Timișoara. Cosmina a ales să participe la Mireasa pentru că ea consideră că în viața de zi cu zi oamenii nu mai acordă suficientă importanță iubirii, iar rutina și activitățile pot avea un impact negativ asupra unei relații de iubire.

Cosmina se consideră frumoasă, inteligentă, sensibilă, emotivă și foarte vorbăreață. Are o pasiune pentru limba germană, dar nu a mers în Germania la facultate, ci a ales Marea Britanie. A mers la o facultate de teatru și actorie, una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Aceasta a cunoscute nume mari prin prisma meseriei sale, precum Robert de Niro. Îi place foarte mult să deseneze portrete, încă de la vârsta de 13-14 ani. A învățat să deseneze din tutorialele de pe Youtube, simte că se relaxează când face acest lucru, iar rezultatul final îi oferă o satisfacție greu de egalat.

Cosmina caută un bărbat inteligent și nu caută neapărat un bărbat frumos. Este o femeie pretențioasă și consideră că omul potrivit vine atunci când e momentul, nu când vrem noi. Ultima sa relație s-a întâmplat în anul 2018 și a durat numai 6 luni. Are numai cuvinte frumoase la adresa fostului partener și este pregătită pentru a doua mare relație.

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea și Marian, neînțelegeri din cauza viciilor: Nu-mi place cum vorbești... Mireasa 2021, sezon 3. Alina, nemulțumită de comportamentul lui Emil. Ce nu-i place...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x