Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Alina, nemulțumită de comportamentul lui Emil. Ce nu-i place

Alina și Emil de la Mireasa sezon 3 încearcă să se cunoască mai bine, dar fata dă semne că vrea să renunțe la el.

colaj de imagini cu alina, emil si radu de la mireasa sezon 3 Galerie
Alina și Emil de la Mireasa sezon 3 încearcă să se cunoască mai bine, dar fata dă semne că vrea să renunțe la el | Antena 1

Aflată în dormitorul mamelor, Alina le-a povestit nemulțumirile pe care le are la adresa lui Emil. Ea a atras atenția asupra comportamentului său, pe care l-a calificat drept ”ciudat”.

”Nu m-am lipit de Emil. Am mai stat de vorbă. Îmi plac ochii lui, dar nu e de ajuns. Câteodată dă semne că e ce trebuie, câteodată nu. Nu îmi plac unele gesturi. Îmi place cum vorbește, ce zice, câteodată nu prea. Nici nu vreau să iau decizii pripite, nu vreau să o lungesc prea mult. A zis Radu că Emil merită o fată mai bună ca mine. Nici nu pot să fac niște lucruri care nu mă caracterizează. Sunt așa, între...

Nu știu, și la petrecere s-a întins pe jos, se urcă pe balustradă, are un comportament ciudat. De câte ori vine își pune în pahar. A spus că acum cinci săptămâni a băut ultima oară, s-a îmbătat. Ce mă deranjează mai mult e comportamentul lui, s-a pus jos, pe terasă. Sau stă la masă în bucătărie, s-a întins pe masă. Mie îmi plac băieții eleganți, rafinați.”, le-a spus Alina mamelor.

Cum a reacționat Emil la cele spuse de Alina

După difuzarea materialului, Emil nu a părut deranjat de cele auzite. Cu toate acestea, a dorit să elimine suspiciunile Alinei care bănuiește că tânărul are probleme cu alcoolul.

El a explicat că ultima dată când a consumat alcool a fost în urmă cu cinci săptămâni, când s-au ridicat majoritatea restricțiilor impuse în pandemia de coronavirus.

Totuși, Radu și mai mulți concurenți consideră că Alina vrea să renunțe la Emil și caută motive. Ba mai mult, băiatul a insistat că a avut dreptate când a afirmat că Alina o să găsească scuze pentru a se îndepărta de el.

Mireasa 2021, sezon 3. Cosmina a crescut fără tatăl său, lucru care îi afectează relațiile amoroase, conform ei... Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și-a făcut bagajele pentru a pleca din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x