Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Costinela a intrat în direct și a avut un schimb dur de replici cu Ionuț

După ce imaginile din live-ul ei de pe Facebook au fost văzute de cei din casa Mireasa, în urma unui material, Costinela a intrat în direct și s-a certat cu Ionuț.

”Dacă aș fi stat cu ea, eram cel mai bun. Dacă nu îi dădeam cu flit direct. Îți dă un bărbat cu piciorul și te frustrezi. Nu zic cu răutate, spun ce gândesc. Dacă aș fi stat cu ea, nu avea nimic de comentat.”, i-a spus Ionuț mamei sale, Victoria, după difuzarea materialului cu declarațiile Costinelei.

După difuzarea materialului, Costinela a intrat în direct și a încercat să lămurească cele spuse pe contul său personal de Facebook.

”Am câteva lucruri de spus. Eu am făcut un simplu live pe Facebook la care am răspuns la toate întrebările susținătorilor tăi. Nu am jignit pe nimeni, mi-am spus părerile asumat. Mi-aș dori să fii bărbat și să spui că nu s-a întâmplat nimic, ca să nu fie nevoie să-ți dau eu masca jos. Nu aș fi ieșit cu niciun video ca să mint. Nu m-am culcat cu Ionuț la mare, am dormit în același timp. Te faci de râs, nu înțeleg cum poți să minți.

Sunt dispusă să plătesc un detector de minciuni, participi? Îți mai aduci aminte discuția ”stai să vezi niște clasamente”? Nu mă impresionezi cu atitudinea asta. El s-a simțit amenințat de intrarea lui Radu, îi era teamă să nu rămână fără cuplu. Doamna Victoria a recunoscut că s-a simțit speriată de intrarea lui Radu.”, a zis fosta concurentă de la Mireasa sezon 3.

Citește și: Costinela și o vecină a lui Ionuț, acuzații la adresa lui și a mamei Victoria

Ionuț și Costinela nu au avut răbdare să se asculte și au țipat unul la altul. Fiul doamnei Victoria a jignit-o pe fosta iubită și a avertizat-o că s-ar face de rușine dacă ar spune ce s-a întâmplat la mare.

”Nu are rost să vorbim despre ce s-a întâmplat la mare, te-ai face de rușine”, i-a zis Ionuț.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2021, sezon 3. Concurenții au profitat de roast și s-au atacat subtil... Mireasa 2021, sezon 3. Alin, nemulțumit de modul în care reintrarea Adelinei îl afectează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x