Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Deși inițial a negat, Liviu a recunoscut că a vorbit cu Carina. Reacția Mariei

La Mireasa: Urzeala Soacrelor, Carina a dezvăluit că ea și Liviu au vorbit înainte să înceapă sezonul 3.

colaj de imagini cu maria si liviu Galerie
La Mireasa: Urzeala Soacrelor, Carina a dezvăluit că ea și Liviu au vorbit înainte să înceapă sezonul 3 | Antena 1

Inițial, Liviu a negat, cu toate că Maria a afirmat faptul că nu o deranjează pentru că este ceva ce s-a petrecut înainte să se cunoscă.

Nu la fel de bine a reacționat când, în emisiunea live, a văzut imaginile cu conversațiile. Atunci iubitul ei a spus că nu-și mai amintea și tânăra l-a mustrat pentru că a mințit.

Ce au vorbit Liviu și Carina de la Mireasa sezon 2

Liviu a povestit că a cunoscut-o pe Carina la pensiunea unde au fost cazați concurenții de la Mireasa sezon 3. El spune că fata a venit și i-a bătut la ușă, dar că nu-și amintește dacă au mai vorbit după.

Citește și: Bogdan, între Alina și Anamaria? Declarația care a uimit: ”Peste 50% aș face un cuplu cu ea”

În discuția de pe Instagram, Carina îl întreabă pe Liviu dacă vrea să intre pentru el. Fiul doamnei Mari pare încântat de acest lucru și o îndeamnă să facă ce simte.

De ce s-a despărțit Liviu de fosta soție

Liviu a mai fost căsătorit în trecut. El și fosta soție au decis să se cunune după o relație de câțiva ani.

Nu a vrut să vorbească cu Maria despre motivele pentru care au dus la despărțire, așa că Simona Gherghe l-a rugat să lămurească situația. În emisia live de sâmbătă, 17 aprilie, el a afirmat că după cununie nu s-au mai înțeles și au hotârât să se separe.

Ruptura finală a avut loc în vara anului 2020 și Liviu afirmă că nu a fost vorba despre infidelitate ori violență.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Cine este Liviu de la Mireasa sezon 3

Liviu de la Mireasa sezon 3 este convins că e momentul să se recăsătorească pentru că e un mare familist.

Își dorește mult să-și întemeieze o familie, de aceea vrea în emisiune. Viitoarea soție trebuie să fie credincioasă, să îl susțină, să-l înțeleagă. La o fată se uită să aibă acel ceva care să-i placă lui, nu caută un tipar anume.

Citește și: Alin și Roxana, doar un joc nevinovat? Ce a observat Adelina la iubitul său când e în preajma altor fete

Se descrie ca fiind un bărbat romantic, respectuos, răbdător. Când se enervează ori se ceartă ori pleacă ca să nu spună ceva și după care să-i pară rău.

Povestea lui Liviu

Doamna Mari și tatăl lui Liviu au divorțat când băiatul avea doar 6 ani. La ceva timp, și-a refăcut viața. ”Am fost conștientă întotdeauna că Liviu știe că tatăl lui este de neînlocuit”, a spus mama tânărului.

Ea simte că l-a crescut singur pe Liviu pentru că a luptat să-i fie atât mamă, cât și tată. Este motivul pentru care are o relație specială cu fiul său.

Însă, deși mama lui crede că tatăl nu poate fi înlocuit, Liviu susține că actualul partener al doamnei Mari l-a ajutat foarte mult.

Citește și: Maria are un trecut dureros. Ce nu știa nici măcar mama sa despre ea

S-a apropiat rapid de bărbat și, fără să-și dea seama, a ajuns să-l strige ”tata”. El a menționat că are sentimente puternice pentru tatăl vitreg.

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan, între Alina și Anamaria? Declarația care a uimit: ”Peste 50% aș face un cuplu cu ea”... Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată și cine e Ruxi, noua concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x