Mireasa 2021, sezon 3. Deși inițial a negat, Liviu a recunoscut că a vorbit cu Carina. Reacția Mariei

La Mireasa: Urzeala Soacrelor, Carina a dezvăluit că ea și Liviu au vorbit înainte să înceapă sezonul 3.

La Mireasa: Urzeala Soacrelor, Carina a dezvăluit că ea și Liviu au vorbit înainte să înceapă sezonul 3

Antena 1

Inițial, Liviu a negat, cu toate că Maria a afirmat faptul că nu o deranjează pentru că este ceva ce s-a petrecut înainte să se cunoscă.

Nu la fel de bine a reacționat când, în emisiunea live, a văzut imaginile cu conversațiile. Atunci iubitul ei a spus că nu-și mai amintea și tânăra l-a mustrat pentru că a mințit.

Ce au vorbit Liviu și Carina de la Mireasa sezon 2

Liviu a povestit că a cunoscut-o pe Carina la pensiunea unde au fost cazați concurenții de la Mireasa sezon 3. El spune că fata a venit și i-a bătut la ușă, dar că nu-și amintește dacă au mai vorbit după.

Citește și: Bogdan, între Alina și Anamaria? Declarația care a uimit: ”Peste 50% aș face un cuplu cu ea”

În discuția de pe Instagram, Carina îl întreabă pe Liviu dacă vrea să intre pentru el. Fiul doamnei Mari pare încântat de acest lucru și o îndeamnă să facă ce simte.

De ce s-a despărțit Liviu de fosta soție

Liviu a mai fost căsătorit în trecut. El și fosta soție au decis să se cunune după o relație de câțiva ani.

Nu a vrut să vorbească cu Maria despre motivele pentru care au dus la despărțire, așa că Simona Gherghe l-a rugat să lămurească situația. În emisia live de sâmbătă, 17 aprilie, el a afirmat că după cununie nu s-au mai înțeles și au hotârât să se separe.

Ruptura finală a avut loc în vara anului 2020 și Liviu afirmă că nu a fost vorba despre infidelitate ori violență.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Cine este Liviu de la Mireasa sezon 3

Liviu de la Mireasa sezon 3 este convins că e momentul să se recăsătorească pentru că e un mare familist.

Își dorește mult să-și întemeieze o familie, de aceea vrea în emisiune. Viitoarea soție trebuie să fie credincioasă, să îl susțină, să-l înțeleagă. La o fată se uită să aibă acel ceva care să-i placă lui, nu caută un tipar anume.

Citește și: Alin și Roxana, doar un joc nevinovat? Ce a observat Adelina la iubitul său când e în preajma altor fete

Se descrie ca fiind un bărbat romantic, respectuos, răbdător. Când se enervează ori se ceartă ori pleacă ca să nu spună ceva și după care să-i pară rău.

Povestea lui Liviu

Doamna Mari și tatăl lui Liviu au divorțat când băiatul avea doar 6 ani. La ceva timp, și-a refăcut viața. ”Am fost conștientă întotdeauna că Liviu știe că tatăl lui este de neînlocuit”, a spus mama tânărului.

Ea simte că l-a crescut singur pe Liviu pentru că a luptat să-i fie atât mamă, cât și tată. Este motivul pentru care are o relație specială cu fiul său.

Însă, deși mama lui crede că tatăl nu poate fi înlocuit, Liviu susține că actualul partener al doamnei Mari l-a ajutat foarte mult.

Citește și: Maria are un trecut dureros. Ce nu știa nici măcar mama sa despre ea

S-a apropiat rapid de bărbat și, fără să-și dea seama, a ajuns să-l strige ”tata”. El a menționat că are sentimente puternice pentru tatăl vitreg.

Ultimele știri