Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului în gala din 8 mai și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții. Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final.

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa. Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

În aceasta săptămână, s-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Ce concurenți Mireasa au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 8 mai 2021

După ce Simona Gherghe a declarat stop vot, ea a anunțat cine sunt Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 1 mai 2021

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

Mama favorită a fanilor emisiunii a fost desemnată cu 55,15% și este doamna Malvina.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

Cu 21% din voturi, Izabela este pe locul trei în preferințele telespectatorilor.Pe locul doi, cu 25,27% este Maria.

Locul 1: Fata Săptămânii a fost desemnată cu 28,39% Andreea.

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

Dintre băieții din această săptămână, favoritul fanilor în Gala Mireasa din 8 mai 2021, cu 36.5% dintre voturi, Ionuț a fost desemnat Băiatul Săptămânii.

Pe locul al doilea cu 27.05% este Liviu. Pe locul al treilea cu 20.22% este Marian. Toți băieții le-au mulțumit susținătorilor.

Ultimele știri