Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 8 mai 2021

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână. Gala din 8 mai 2021 a venit cu o eliminare în rândul fetelor.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 8 mai 2021 Galerie
Ruxi a fost eliminată în gala din 8 mai 2021 | Antena 1

Mamele au fost invitate de Simona Gherghe în linving, iar doamnele au scris pe foaie numele concurentei pe care nu o mai doresc în casa Mireasa.

În gala din data de 8 mai 2021, nu a mai existat nicio amuletă salvatoare.

Înainte de gala de azi, Andreea a spus că ea îi va rămâne alături lui Marian, iubitul ei, chiar dacă trebuie să părăsească casa Mireasa. Costinela a scris în rima câteva gânduri, dar cu zâmbetul pe buze spune că a învățat multe din competiție. Izabela a declarat și ea că îl așteaptă la poartă pe Blaze.

Maria a spus că îl va aștepta și ea afară pe Liviu, cu un bilet de vacanță în mână.

Ruxi a scris că se gândește la Liviu al ei, la Chira, la părinți. A spus că se va gândi la cei din casă și că îi așteaptă acasă. Ana a fost puțin mai profundă și a spus că a întâlnit oameni deosebiți în casa Mireasa. Alina a spus că experiența din casă a fost una frumoasă, dar că nu vrea să plece.

Adelina spune despre competiție că a învățat multe. Spune că drumul ei din casa Mireasa s-a încheiat, că nu-și mai găsește locul în casă de ceva timp.

La nominalizări, doar doamna Ioana a fost cea care a nominalizat-o pe Alina, toate celelalte mame au considerat că Ruxi trebuie să plece acasă pentru că jumătatea ei este în afara competiției.

Ruxi este fata care a părăsit casa Mireasa, dar a promis că le va scrie concurenților despre fericirea ei. Maria a plâns și a declarat că este extrem de apropiată de ea.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului în gala din 8 mai și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatu... Mireasa 2021, sezon 3. Ce i-a cerut Maria lui Ruxi, înainte de plecarea acesteia. Fosta concurentă a intrat în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x