Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată și cine e Bogdan Bachnev, concurentul care a intrat în casă pe 3 aprilie

O Gală cu surprize în casa Mireasa! Concurenții au avut parte de noi emoții atunci când i-au văzut pe Radu și Bogdan, cei doi băieți ce ar fi putut să intre în competiție. Într-un final, concurentele l-au ales pe Bogdan pentru casă.

colaj simona concurenti mireasa Galerie
Bogdan Bachnev e noul concurent din casa Mireasa | Antena 1

Concurenții sezonului 3 Mireasa au avut parte de o surpriză atunci când Bogdan și Radu s-au prezentat concurenților pentru a avea șansa să intre în casa Mireasa.

Primul care s-a prezentat a fost Bogdan, ce a vorbit despre jobul lui de bucătar, pe care îl practică de 6 ani. Radu, ce a interacționat cu cei de la Mireasa prin video, pentru că se afla în Londra, a vorbit despre încercările prin care a trecut până acum, dar și despre fiul său.

Bogdan a fost ales să intre în casa Mireasa în Gala din 3 aprilie 2021

Bogdan, bucătar de profesie, are 34 de ani și a venit la Mireasa să-și găsească jumătatea. Ultima sa relație a fost de 1 an și jumătate, în Londra, și s-a încheiat din cauza programului încărcat al lui.

Citește și: Ce fată a fost salvată de Bogdan de la eliminare în Gala de sâmbătă, 3 aprilie

Potrivit spuselor sale, una dintre problemele lui Bogdan a fost comunicarea, pentru care ”am avut multe de pierdut”. Chiar și așa, bărbatul a spus că în ultima relație lucrurile au mers diferit și putea să comunice cu partenera lui.

Pentru idealul său în materie de femei, Bogdan a vorbit despre dorința de a avea o iubită comunicativă, deschisă, cu care să poată vorbi absolut orice, să fie ambițioasă (pentru că el nu e și vrea să îl împingă de la spate).

Citește și: Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

”Eu cred în dragoste la prima vedere. Dacă îmi place de cineva, voi face tot posibilul ca acea persoană să fie a mea,” a declarat Bogdan.

Într-un final, concurentele din casa Mireasa și-au exprimat votul și au ales, în unanimitate, ca Bogdan să fie concurentul care se alătura competiției în acest moment.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți... Mireasa 2021, sezon 3. Ce fată a fost salvată de la eliminare în Gala de sâmbătă, 3 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x