Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Cum și unde s-au pozat Ionuț și Romina după ce au fost eliminați din emisiune

Ionuț și Romina au fost eliminați de la Mireasa sezon 3 în Gala live, de sâmbătă, 17 iulie 2021. Tinerii s-au bucurat să iasă din show-ul matrimonial, mai ales că Ionuț a menționat, de mai multe ori, că este prea devreme pentru o căsătorie.

ionut si romina de la mireasa sezon 3 la piata romana Galerie
Ionuț și Romina s-au bucurat să iasă din show-ul matrimonial, mai ales că el a menționat, de mai multe ori, că este prea devreme pentru o căsătorie. | Antena 1

Concurenții au propus spre eliminare, în Gala din 17 iulie 2021, o fată și un băiat pe care nu și-l mai doreau în casă. Voturile au fost secrete, astfel că perechile au avut șansa să-și pună la cale strategii. Unele au profitat de această oportunitate, alții nu.

Majoritatea voturilor s-au îndreptat către Ionuț și Alina. Tânăra a primit imunitate din partea telespectatorilor Mireasa, astfel că următoarea fata care acumulase cele mai multe nominalizări era în pericol să plece.

Romina nu s-a aflat printre protejatele publicului, astfel că a fost anunțată de către Simona Gherghe că va părăsi competiție.

Citește și: Cum arată clasamentul publicului din Gala 17 iulie

A urmat clasamentul băieților, unde doar o treime avea imunitate. Cum mai erau doar șase băieți în competiție, doi dintre ei s-au putut bucura de protecția publicului.

Spre surprinderea tuturor, Ionuț nu s-a aflat printre ei, deși săptămâni l-a rând a fost Băiatul Săptămânii. Marian și Liviu au fost cei doi tineri cu imunitate, așa că Ionuț a părăsit show-ul matrimonial.

Cum s-au pozat Ionuț și Romina după eliminarea de la Mireasa sezon 3

Ionuț și Romina au menționat, de mai multe ori, că după finalul competiției vor merge la Craiova, acolo unde îi aștepta doamna Victoria.

Se pare că cei doi s-au ținut de cuvânt, căci Romina a vizitat un parc din Craiova și, la insistențele celor care i-au îndrăgit, s-a fotografiat alături de Ionuț.

”Toți mă întrebați unde e Ionuț... e lângă mine. Noi suntem bine”, a scris ea pe boomerangul postat pe Insta Stories.

Povestea lui Ionuț de la Mireasa sezon 3

La începutul emisiunii, Ionuț și mama sa, doamna Victoria, au povestit că tatăl băiatului a lipsit din viața lui.

”L-am crescut singură de când avea 2 ani jumătate. Soțul avea darul băuturii și nu numai că bea, dar era un om care nu realiza ce face, nu ținea cont. Am luat copilul, am plecat la părinții mei. Din momentul acela, numai prin străinătate. Veneam, plecam, numai așa o țineam.”, a povestit doamna Victoria.

Cum era de așteptat, Ionuț nu a reacționat bine când a auzit de plecarea mamei. Și, recunoaște el, nici când a crescut nu a putut să se obișnuiască cu lipsa mamei.

Din păcate, tatăl lui nu și-a dorit să facă parte din viața sa. A venit să-i vorbească când Ionuț avea 20 de ani.

Citește și: Marian și Andreea, acuzați de falsitate. Liviu crede că cei doi vor să se căsătorească pentru premiu

”Eu ca mamă, i-am zis, Ionuț, tu decizi. Du-te că poate eu ți-am spus într-un fel, tu vezi lucrurile în alt fel. E tatăl tău, ți-a dat viață.”, a povestit doamna Victoria.

Băiatul a acceptat să-și întâlnească tatăl, care i-a demonstrat că este un om dificil, așa cum l-a descris.

”Într-adevăr, nu prea poți să te înțelegi cu el. Pentru el contează alte chestii: prietenii, anturajul.”, a mai afirmat Ionuț.

Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Andreea, acuzați de falsitate. Liviu crede că cei doi vor să se căsătorească pentru pre... Mireasa, sezonul 2. Mădălina și Radu au hotărât cum îi vor chema pe copiii lor. Ce nume ar vrea să aibă fetița sau băiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x