Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela crede că Adelina îl ține pe Alin lângă ea cu farmece

Doamna Daniela o acuză pe Adelina de la Mireasa sezon 3 că face farmece pentru a-l ține lângă ea pe Alin.

colaj de imagini cu daniela si adelina de la mireasa sezon 3 Galerie
Doamna Daniela o acuză pe Adelina de la Mireasa sezon 3 că face farmece pentru a-l ține lângă ea pe Alin | Antena 1

Acuzația a venit după săptămâna în care Adelina și Alin au stat despărțiți. Atunci, fata ar fi primit un pachet cu mai multe cruciulițe și un mir, pe care le-a împărțit mamelor din competiție. Doamna Victoria a recunoscut acest lucru, dar Daniela a fost de neînduplecat.

Este convinsă că acestea aveau un alt scop și că rugăciunile făcute de Adelina, tot în intervalul respectiv, ar fi avut un scop oarecum malefic. Adelina i s-a confesat lui Alin, care nu mai știe cum să se împartă între cele două: ”Cât mai vrei să mai suport chestiile astea?”, i-a zis Adelina.

”Mie mi-ar fi frică să am așa o soacră. Poate primesc un croșeu, ceva.”, a spus și Radu despre atitudinea doamnei Daniela.

Citește și: Alina, tulburată de cuvintele pe care Radu i le-a spus lui Bogdan despre ea

După difuzarea materialului, doamna Daniela a susținut că Adelina va face tot posibilul să rămână lângă Alin, inclusiv să apeleze la vrăjitoare.

”Ambițiile astea nu mă fac să o iubesc și să mă apropii de ea. Eu nu o ascult”, a zis Daniela când Adelina a început să explice ce s-a întâmplat, de fapt, cu niște cruciulițe primite de la o susținătoare.

”Farmecele nu sunt făcute de Dumnezeu. Când o veni afară, o să facă farmece ca să se lege de el. O să umble pe la babe. O să fac eu farmece ca să-i despart. Nu vreau să-i văd împreună. Ne rugăm în fiecare zi la biserică ca să fie cu el. A fost un teatru că s-au despărțit. Se ruga zi și noapte să se împace.”, a spus doamna Daniela.

Citește și: Marian către tatăl său: ”Hai să-ți zic un secret: Cred că mă însor”

Mireasa 2021, sezon 3. Alina, tulburată de cuvintele pe care Radu i le-a spus lui Bogdan despre ea... Mireasa 2021, sezon 3. Maria și Liviu s-au certat, din nou. Tânăra l-a pălmuit și el a jignit-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x