Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Victoria, de neînduplecat după ce Ionuț nu a mai vrut să plece acasă

Doamna Victoria se resimte după ce fiul său, Ionuț, i-a distrus speranțele că va merge acasă. Romina a încercat să o consoleze, dar fără succes.

colaj de imagini cu romina, victoria, ionut Galerie
Doamna Victoria se resimte după ce fiul său, Ionuț, i-a distrus speranțele că va merge acasă | Antena 1

Romina, iubita lui Ionuț, a observat că domna Victoria nu este în apele ei, așa că a mers să vorbească cu ea. După ce a încercat minute bune să o convingă să mănânce, fata s-a lăsat păgubașă.

”Nu mănânc. Oricum cred că o să mă ducă la spital. Pulsul trebuie să fie o bătaie pe minut, la mine au fost 3. Sunt prea supărată și nu pot să mănânc. Sunt supărată de mai mult. Ionuț vede, dar acasă vorbesc cu el. Dacă mai ajuns acasă. Pentru mine, ieri a fost cred că cea mai grea zi. Ar fi trebuit să mă înțeleagă că nu mai pot. Are 29 de ani și el nu a trăit ce a trăit aici. O să stau un pic singurică ca să fie bine. Nu vreau să supăr pe mine, nu mai pot.”, a zis doamna Victoria.

După difuzarea materialului, Ionuț a afirmat că nu știe ce se întâmplă cu mama sa pentru că refuză să-i spună ce o supără.

”Nu știu exact de ce își face griji. Nu înțelege, e tot stresată de la început.”, a spus Ionuț.

De ce a vrut Ionuț să părăsească competiția

Ionuț s-a supărat și a luat decizia să plece de la Mireasa sezon 3. Totuși, la insistențele iubitei sale, Romina, s-a răzgândit.

Ionuț s-a supărat după ce Simona Gherghe l-a rugat să nu mai refuze să participe la activitățile din casă. Atunci, a ieșit din emisiunea live și a mers direct în dormitor, unde și-a făcut bagajele.

După emisiune, Romina a mers la iubitul său și l-a convins să rămână lângă ea.

”Oricum lumea de afară vede. Păi ce să mai intri în emisiune?! El te așteaptă afară.”, i-a spus doamna Victoria când tânăra a apărut în dormitor.

”Dacă vrei să fii cu mine, eu te aștept. Nu mai intru în direct, eu plec.”, i-a spus Ionuț iubitei sale, Romina.

La scurt timp, mai mulți concurenți au încercat să-l facă să se răzgândească. ”Ionuț este un băiat care nu știe să facă glume. I-am zis, nu trebuie să faci glume.”, a încercat și Blaze să o îmbuneze pe doamna Victoria.

”Nu vreau să plece. Țin enorm la el. Și doamnei Victoria i s-a pus capacul. Să dea Dumnezeu să rămâne, aș fi cea mai fericită. Clar mă așteaptă. A zis că vine să mă ia în ziua când ies.”, a spus Romina într-o discuție cu Maria.

”E omul meu și vreau să fie lângă mine.”, a spus Romina în live, după ce l-a convins pe Ionuț să rămână în competiția Mireasa.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela și-a găsit un aliat în conflictul cu Adelina: Cosmina... Mireasa 2021, sezon 3. Alina a avut o copilărie încercată. Povestea ei le-a făcut pe mame să plângă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x