Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela și-a găsit un aliat în conflictul cu Adelina: Cosmina

Conflictul dintre doamna Daniela și Adelina nu pare să se liniștească. În ”lupta” contra nurorii sale, mama lui Alin și-a găsit un aliat: pe Cosmina.

”Nu mă încântă intrarea persoanei respective. Privirea e falsă, răutăcioasă. Degeaba vorbele sunt dulci. Geloasă din cap până în picioare. Eu mă pot băga că pot să fiu și... Dacă vă spun din bucătărie o chestie. Se mânca, m-am pus și eu la masă, îi spunea: nu vrei să-ți scot osul? Nu-mi place.”, a zis Cosmina în living, într-o discuție cu mamele.

”Tot ca să-l cumpere. Așa îl iubește, mă, ea, când îi scoate osul de la carne. Încearcă să-l cumpere. Nici frumoasă nu ești.”, a spus și Daniela.

După difuzarea materialului, Cosmina și-a cerut scuze doar în fața familiei sale pentru felul în care a vorbit despre Adelina.

”Îmi cer scuze acasă, nu așa am fost educată. Am avut senzația că erau răutăți din partea ei fără să le vorbească.”, a spus Cosmina după difuzarea materialului.

Ea a mai susținut că este sigură de faptul că l-ar fi plăcut pe Alin dacă ar fi intrat în competiție de la început. De asemenea, nu exclude nici varianta de a fi format un cuplu cu el.

Alin și Adelina, discuție despre familie

Alin a vrut să știe de ce familia sa nu o acceptă pe Adelina, el fiind de părere că există ceva ce nu a ajuns încă la urechile lui.

”Nu înțeleg de ce ai mei te urăsc atât de mult. Ei nu sunt niște oameni răi. Ce ai făcut?”, a întrebat-o Adelina. Ea a spus că de vină este faptul că a făcut videochat și că l-a jignit în două rânduri.

Doamna Daniela a refuzat să spună de ce nu o acceptă pe Adelina, după ce în urmă cu câteva luni o susținea pe iubita fiului său în urma dezvăluirilor despre streamingul pentru adulți.

”O să înțeleagă afară. Nu pot să o ignor când e cu Alin, nu o suport.”, a zis femeia.

Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Andreea au câștigat o excursie la munte... Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Victoria, de neînduplecat după ce Ionuț nu a mai vrut să plece acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x