Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Înțepături între Alina și Cosmina. Alin a luat o decizie în privința Adelinei

Alina și Cosmina se atacă constant și toți cei din casa Mireasa sezon 3 consideră că Alin este vinovatul. Într-o discuție cu noua concurentă, iubitul Adelinei a mărturisit sentimentele pentru Adelina.

colaj de imagini cu cosmina, daniela, alin și adelina de la mireasa Galerie
Alina și Cosmina se atacă constant și toți cei din casa Mireasa sezon 3 consideră că Alin este vinovatul | Antena 1

Cu toate că Alina susține că sunt niște simple glume, Cosmina consideră că scopul fetei este să o atace.

Doamna Daniela a intervenit și i-a ținut partea Alinei, spre surprinderea tuturor.

”Eu spun adevărul, asta îmi place. Țin cu dreptatea, asta sunt. Alina e văzută rău de toată lumea. Toți atacă, stai liniștită. Vezi, de ce iei glumele lor ca glumă și ce spune Alina luați în serios?”, a spus doamna Daniela.

Alin, decizie în privința Adelinei

Alin de la Mireasa sezon 3 vrea să se despartă de Adelina prin intermediul telefonului. Tânărul a afirmat acest lucru în timpul emisiei live din 6 iulie 2021.

S-a întâmplat după ce, într-o discuție cu tânăra Cosmina, a spus că nu o iubește pe Adelina, fata cu care formează o relație de peste trei luni.

Citește și: Cum arată noul iubit al Ștefaniei, fosta parteneră a lui Mihai

”Vreau să-mi calc pe cuvânt, să nu sufere. Să-i spun că nu o iubesc. Simt că nici afară nu merge cum trebuie. O fac pe ea să sufere, te fac și pe tine. (n.r. Cosmina) Noi nu facem cuplu, am spus. Mă simt un om rău că o fac să sufere. Că nu am putut să o iubesc e vina mea, nu a ei. Ideea e să nu-i mai fac rău.”, a spus Alin.

Zilele trecute, fiul doamnei Daniela afirma că vrea să-și țină promisiunea făcută Adelinei și să se cunoască în afara competiției. Chiar dacă în Gală, Romina insista să o sune pe fată și să vadă ce reacție are, Alin părea convins că nu este bine să facă asta.

”Mi s-ar părea lipsă de bun simț să mă sărut aici cu altcineva. E normal să mă simt bine cu Cosmina, am râs tot timpul cu ea. Cu Adelina am avut numai supărări”, explica Alin în emisiunea din 5 iulie.

Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată noul iubit al Ștefaniei, fosta parteneră a lui Mihai... Mireasa 2021, sezon 3. Anamaria și Bogdan, speriați de căsătorie. Ce decizie au luat în privința nunții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x