Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au despărțit la doar câteva zile de la logodnă

Romina și Ionuț de la Mireasa sezon 3 și-au spus ”adio” la doar trei zile de la logodna lor. Cei doi s-au despărțit în emisiunea live din 12 iulie 2021.

colaj de imagini cu ionut si romina cand s-au despartit la mireasa sezon 3 Galerie
Romina și Ionuț de la Mireasa sezon 3 și-au spus ”adio” la doar trei zile de la logodna lor. Cei doi s-au despărțit în emisiunea live din 12 iulie 2021 | Antena 1

”Eu îi respect decizia. Odată ruptă pauza, luată la nervi, am zis ca e ok pentru că era situația tensionată. Acum ia singur decizia, o respect”, a spus Romina.

Ionuț, vizibil nervos, a replicat dur: ”Acum vreau să fie definitiv. Nu se întâmpla prea ușor (n.r. să renunțe la logodnă). Sunt niște gesturi asupra cărora i-am făcut observație, s-au repetat. Înseamnă că nu suntem unul pentru celălalt. Am mai spus, oricât țin la cineva, dacă văd ceva grav...”

Fosta logodnică a lui Ionuț a afirmat că nu se aștepta la acesta decizie, venită parcă de nicăieri.

”Nu mă așteptam.”, a spus Romina, care a reiterat că-i va respecta decizia.

”Asta este, am mai zis. Aici îmi este foarte greu să fac o relație. I-am zis anumite lucruri, a zis că ea nu ține cont”, a repetat Ionuț.

Citește și: La o zi după logodna cu Romina, Ionuț a spus că vrea să plece din competiție

De la ce a pornit cearta dintre Romina și Ionuț

În emisia live de astăzi, 12 iulie 2021, Ionuț a spus că Romina este apropiată de unele persoane și că nu-i convine acest lucru. El a reamintit că doamna Ioana l-a vorbit pe la spate de mai multe ori și că partenera sa preferă compania acesteia.

”Nu a fost o dată și nu înțeleg de ce. Dacă eu respect pe cineva, de ce se vorbește”, a spus Ionuț făcând referire la doamna Ioana.

”Eu vreau ca Romina să aleagă ce vreau eu. Vreau să aleagă din persoanele care cred eu că ar fi în măsură să spună anumite sfaturi. Eu vreau să țină cont de ceea ce spun eu”, a mai adăugat Ionuț și Romina s-a arătat uimită de cele auzite.

La ceva timp după aceste discuții, Romina și Ionuț s-au așezat pe locuri diferite. Băiatul a explicat că e deranjat de atitudinea iubitei și că a făcut un gest deplasat față de Blaze.

”M-am supărat. În primul rând, i-am spus Rominei să stea mai departe de unele persoane. Mi-a zis Blaze că Romina i-a dat lui Blaze carne cu furculița. Trebuie să avem o limită. Ea, în emisiune, a zis că e surprinsă că îi spun eu ce să facă. Cumva, pe ea nu o interesează ce zic eu, face ce vrea. Ceea ce nu face nicio fată de aici, ea face. Nu m-a deranjat până nu mi-a zis Blaze. Doar Romina are astfel de glume.”, a spus Ionuț, care a plecat de lângă iubita sa.

”Sunt gesturi care nu sunt ok. Nicio fată nu face așa”, a spus și Izabela.

Mireasa 2021, sezon 3. La o zi după logodna cu Romina, Ionuț a spus că vrea să plece din competiție... Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Malvina a revenit în competiție. Nu va mai locui cu fetele și mamele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x