Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au logodit. Cum a arătat cererea în căsătorie

Ionuț și Romina de la Mireasa sezon 3 s-au logodit. Băiatul a pregătit o cerere specială pentru aleasa inimii lui.

Ionuț și Romina de la Mireasa sezon 3 s-au logodit. Băiatul a pregătit o cerere specială pentru aleasa inimii lui

Antena 1

Fiul doamnei Victoria a făcut-o pe Romina să creadă faptul că a obținut o ieșire în afara casei Mireasa după ce a câștigat o competiție între băieți.

Fata a fost foarte fericită când a văzut că iubitul ei a ieșit victorios și s-a bucurat din plin de întâlnirea lor. Date-ul a avut loc pe lacul Snagov, iar mare i-a fost mirarea Rominei când partenerul ei s-a așezat în genunchi.

Ionuț s-a emoționat foarte tare și cu greu și-a reținut lacrimile. Emoțiile au fost atât de mari încât a trebuit să facă un efort pentru a pune marea întrebare.

”Vrei să fii logodnica mea?”, a întrebat Ionuț.

”Nu... nu pot să te refuz. Da”, a răspuns Romina.

”Ai reușit să mă faci să te iubesc într-o perioadă atât de scurtă. Îmi doresc să fiu în orice clipă lângă tine și să ne iubim tot mai mult”, i-a mărturisit băiatul.

Doamna Victoria, reacție după cererea în căsătorie

”Lăcrimez de fericire. Țin să-i felicit pe copiii mei, am fost foarte fericită când am văzut momentul. Să fie fericiți până la adânci bătrâneți. Vă spun, sunt foarte fericită. Nu-mi vine să cred. Mă bucur mult pentru ei. Abia îi aștept acasă, număr zilele. Să fiți fericiți toată viața”, a spus doamna Victoria, care a intrat în direct prin telefon.

De ce doamna Victoria nu se mai află în competiție

Doamna Victoria nu a mai făcut față presiunii, mai ales când a văzut că Ionuț nu îi face sub niciun chip pe plac și stresul a pus-o la pământ. Aceasta a fost găsită inconștientă și a fost transportată de urgență la spital, după ce medicii eu intervenit prompt.

Din cauza acestui eveniment neașteptat, doamna Victoria și-a exprimat dorința de a părăsi competiția Mireasa, iar ultimul cuvânt l-a avut publicul.

S-a votat intens, iar telespectatorii au luat o decizie. Simona Gherghe a anunțat că publicul a votat în proporție de 72,11% ca doamna Victoria să părăseacă competiția în Gala din 26 iunie 2021.

Citește și
lidia-buble-cuza-emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
mihai-petre-adriana-tramdafir-maria-speranța
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Americanul Stevo Joslin
Americanul Stevo Joslin merge în finala iUmor, sezonul 11
Americanul Stevo Joslin merge în finala iUmor, sezonul 11
Mai multe articole
Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri