Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Maria, deranjată de neîncrederea doamnei Mari în relația ei cu Liviu

Doamna Mari a afirmat că nu crede faptul că Maria și Liviu vor rămâne împreună după finalul competiției Mireasa sezon 3.

colaj de imagini cu mari, liviu si maria in emisia live de la mireasa Galerie
Doamna Mari a afirmat că nu crede faptul că Maria și Liviu vor rămâne împreună după finalul competiției Mireasa sezon 3 | Antena 1

”Îi văd nefericiți, nu sunt de acord cu acest lucru. Liviu, te-ai plâns în nenumărate rânduri de atitudinea Mariei. A plecat, s-a întors. Uitați-vă la voi.”, a spus doamna Mari, care consideră că cei doi nu vor reuși să rămână împreună.

Afirmațiile doamnei Mari au venit după ce Maria a luat decizia de a îi acorda timp fiului Liviu.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Mari a intrat în greva foamei!

Fata s-a arătat deranjată de aceste declarații și nu a ezitat să exprime acest lucru. Nici lui Liviu nu i-a picat bine faptul că mama sa a zis că ar fi mai bine să se despartă acum decât la 1-2 luni după Finala competiției Mireasa.

După cearta cu doamna Mari, Maria și Liviu s-au așezat pe canapele diferite în live.

Mamele, de partea Mariei

Mamele au felicitat-o pe Maria pentru că l-a convins pe Liviu să se mute în Maramureș. Ele consideră că fata nu s-ar înțelege bine cu doamna Mari și au comentat decizia cuplului, dar nu au reușit să puncteze faptul că mamei lui Liviu nu îi va conveni acest lucru.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a renunțat la extensii. Cum arată acum

”Nu am vorbit de copiii nimănui, văd că se poartă”, a spus Mari după difuzarea materialului în care mamele o vorbeau pe la spate.

După această observație, au urmat replici dure între doamna Mari și Maria. Liviu chiar a certat-o pe mama sa pentru atitudinea ironică pe care o are la adresa iubitei lui.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a renunțat la extensii. Cum arată acum... Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au logodit. Cum a arătat cererea în căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x