Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Izabela crede că Romina îi face ochi dulci lui Blaze și a mustrat-o pe iubita lui Ionuț

Izabela consideră că Romina, iubita lui Ionuț, are un comportament deplasat față de băieții din casa Mireasa sezon 3. Ea crede că tânăra îi face ochi dulci lui Blaze.

colaj de imagini cu blaze, izabela, romina si ionut de la mireasa sezon 3 Galerie
Izabela consideră că Romina, iubita lui Ionuț, are un comportament deplasat față de băieții din casa Mireasa sezon 3. Ea crede că tânăra îi face ochi dulci lui Blaze | Antena 1

După discuția din live, când Ionuț a spus că Romina i-a dat lui Blaze să mănânce cu furculița ei, Izabela a purtat o discuție cu ea.

Aceasta i-a spus că e femeie și că simte faptul că fata ar fi interesată de iubitul ei. Iza a specificat că o vede des în jurul lui Blaze și a adăugat că ”am văzut multe femei ca tine”.

”Vezi-ți de pătrățica și de bărbatul tău”, a sfătuit-o Izabela pe Romina.

Imediat după, logodnica lui Ionuț i-a explicat că gesturile ei sunt interpretate greșit și a plâns singură în grădină. Ea și-a cerut scuze și a vrut să o îmbrățișeze pe Iza, dar aceasta a refuzat.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. De ce lipsesc Andreea și Marian din emisia live din 13 iulie

Ionuț a apărat-o pe Romina de furia Izabelei

Ionuț a apărat-o pe iubita sa: ”Cred că Izabela a exagerat. Dacă ești asumată, de ce ai spus după ce am zis eu de gestul ei față de Blaze?”.

El a spus că Izabela nu este în măsură să vorbească având în vedere trecutul său competițional, făcând referire la sărutul pasional pe care l-a avut cu Liviu.

De cealaltă parte, Romina a afirmat că nu are nimic cu Blaze și că nu s-ar băga în relația altora.

”Pe mine m-a deranjat că am fost pusă într-o lumină... că aș fi genul de femeie care s-ar băga într-o relație. Nu am avut ceva cu Blaze.”, a explicat fata.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au împăcat. Cine a făcut primul pas

Cu toate acestea, Blaze consideră că mai mulți băieți au observat că iubita lui Ionuț are niște gesturi deplasate față de alți tineri din casa Mireasa sezon 3.

Mireasa 2021, sezon 3. De ce lipsesc Andreea și Marian din emisia live din 13 iulie... Mireasa 2021, sezon 3. Un cadou de la fani a pus-o pe Cosmina în locul Adelinei. Cum s-a simțit fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x