Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. De ce lipsesc Andreea și Marian din emisia live din 13 iulie

Andreea și Marian de la Mireasa sezon 3 nu sunt prezenți în emisia live din 13 iulie 2021. Cei doi lipsesc pentru că se află la un date.

andreea si marian in timpul emisiunii live de la mireasa sezon 3 Galerie
Andreea și Marian de la Mireasa sezon 3 nu sunt prezenți în emisia live din 13 iulie 2021. Cei doi lipsesc pentru că se află la un date | Antena 1

Concret, Marian și Andreea se bucură, în aceste momente, de ieșirea pe care au câștigat-o la concursul în care au intrat în rolul lui ”Cupidon”.

Cuplul a plecat în această zi la munte, pentru a își revendica premiul ce constă într-un zbor cu parapanta și o masă romantică.

Anunțul a fost făcut de către moderatoarea Simona Gherghe, la puțin timp după începutul emisiunii Mireasa din 13 iulie 2021.

Cum s-au descurcat Andreea și Marian la concursul Cupidon

În urmă cu o săptămână, cuplurile de la Mireasa sezon 3 au avut sarcina de a-i convinge pe doi tineri, aleși la întâmplare de pe stradă, să facă schimb de numere de telefon. Concurenții s-au distrat pe cinste, în ciuda reticenței cu care au fost priviți.

Marian și Andreea au reușit să convingă mai mulți tineri să facă schimb de numere de telefon, spre deosebire de Ionuț și Romina cărora rolul de Cupidon le-a creat probleme.

Citește și: Ionuț și Romina s-au împăcat. Cine a făcut primul pas

Cei întâlniți nu au vrut, sub nicio formă, să-i ajute pe cei doi, așa că nu au bifat nici măcar o pereche.

Celelalte cupluri au reușit să obțină același scor, respectiv 3. Concurenții au privit amuzați imaginile cu ei alergând pe străzi și au mărturisit că le-a prins bine să interacționeze și cu alte persoane în afara de colegii de competiție.

Iată clasamentul:

Maria și Liviu - 3
Marian și Andreea - 5
Izabela și Blaze - 3
Ionuț și Romina - 0
Anamaria și Bogdan - 3.

Astfel, Marian și Andreea sunt câștigătorii premiului care constă într-un zbor cu parapanta și o cină pe vârful muntelui. Aceștia trebuiau să plece pe 6 iulie 2021, însă un incident petrecut pe DN1 i-a împiedicat să-și adjudece premiul.

Citește și: Doamna Malvina a revenit alături de concurenți după operația la picior. Nu va mai locui cu fetele și mamele

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina s-au împăcat. Cine a făcut primul pas... Mireasa 2021, sezon 3. Izabela crede că Romina îi face ochi dulci lui Blaze și a mustrat-o pe iubita lui Ionuț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x