Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu a primit un mesaj dur de la tatăl său, după ce Doamna Mari i-a cerut să nu se căsătorească în casă

Liviu și Maria au ajuns în centrul unor noi discuții despre căsătorie. Doamna Mari se opune cătăroriei celor doi în casa Mireasa și le cere să nu facă pasul acum. Tatăl lui Liviu a intervenit cu un mesaj important pentru fiul său. Doamna Mari a fost ținta ironiilor.

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu a primit un mesaj dur de la tatăl său, după ce Doamna Mari i-a cerut să nu se căsătorească în casă Galerie
Doamna Mari, Liviu și Maria | Mireasa

Tatăl lui Liviu i-a trimis un mesaj dur fiului său după ce bărbatului i se pare că Doamna Mari se bagă în viața sa. Acesta l-a sfătuit pe fiul său să-și vadă de viați și să ia decizii pe cont propriu: "Deși nu am vrut niciodată să mă amestec, văzând ce se întâmplă, cred că este momentul să intervin. Dacă într-adevăr îți dorești să formezio familie și ai găsit persoana care crezi că ți se potrivește, trebuie să înveți să te comporți ca un bărbat și să faci diferența dintre serios și glumă", a spus tatăl lui Liviu în prima parte a mesajului.

Doamna Mari nu vrea ca Liviu să se căsătorească în casă. Liviu, îi împărtășește părerea

Doamna Mari le cere celor doi îndrăgostiți să mai aștepte până să ia decizia de a se căsători și asta pentru că trebuie să-și demonstreze lor prima dată că se înțeleg cu adevărat. Pe de altă parte, tatăl lui Liviu îl sfătuiește să nu o mai asculte pe mama sa să s-și ia viața în mâini: "După cum știi, eu niciodată nu am încercat să te pun împotriva ,,doamnei" Mari, dar acum îți zic să nu mai luați în considerare nimic din ce zice sau face ea. Dacă într-adevăr o iubești pe Maria, fii alături de ea când e supărată din cauza ,,doamnei", a mai spus tatăl lui Liviu.

Liviu i-a mulțumit tatălui său pentru intervenție, însă se pare că nici el nu vrea să se căsătorească în casa Mireasa: "Cred că ar trebui să mai analizăm puțin și să vedem". Maria a fost surprinsă și a spus că este prima dată când aude asta din partea lui Liviu: "Este prima oară când aud asta de la Liviu și mă face să dau înapoi".

Tatăl lui Liviu a mai spus un lucru dur: "Chiar nu ți-ai dat seama în 34 de ani că nu și-a dorit niciodatăsă te căsătorești și să ai o familie? Că o deranjează că ești fericit? Pentru ea nicio noră nu va fi bună", a mai spus tatăl său.

Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Liviu "s-au jucat" cu lovituri, Andreea a aruncat vorbe dure înspre Liviu: Pă... Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x