Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Mădălina și Radu se pregătesc de nuntă. Când spuneau în emisiune că vor să se cunune religios

Mădălina și Radu Bobelică, foști concurenți de la Mireasa sezon 2, se pregătesc de cununia religioasă.

colaj de imagini cu madalina si radu de la cununia civila Galerie
Mădălina și Radu Bobelică, foști concurenți de la Mireasa sezon 2, se pregătesc de cununia religioasă | Antena 1

Cei doi s-au cunoscut în competiția Mireasa și de atunci sunt de nedespărțit. Mădălina și Radu s-au plăcut încă de la începutul emisiunii Mireasa sezon 2. În vreme ce Radu a avut două opțiuni: Mădălina și Ștefania, tânăra a dorit să-l cunoască doar pe el.

Fiul doamnei Ana a realizat rapid că Mădălina este aleasa lui și a luptat să o cucerească. De-a lungul timpului, cei doi s-au confruntat cu câteva probleme, cauzate, în mare parte de crizele de gelozie ale Mădălinei.

De asemenea, și veștile de afară au afectat perechea Mădălina-Radu. Deși multe săptămâni la rând, cei doi au fost favoriții publicului, mesaje în care fata era avertizată cu iubitul său țintește către Marele Premiu nu au lipsit.

Citește și: Mama și bunica Adelinei au venit în vizită. Doamna Daniela nu a vrut să le cunoască

Însă comunicarea, iubirea, susținerea familiilor le-a dat putere să le depășească și au învățat să comunice mai eficient.

Mădălina și Radu se pregătesc de cununia religioasă

Mădălina Bobelică au anunțat pe contul de Instagram că ea și Radu se pregătesc de cununia religioasă. Tânăra a publicat o agendă pe care ea și iubitul său soț notau data cununiei, numărul invitaților, locația, foto/video.

În emisiune, Mădălina și Radu spuneau că-și doresc să facă cununia religioasă în 2021, dar se temeau că nu vor avea un eveniment așa cum visează din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Atunci, ei s-au gândit la luna august 2022 și afirmau că-și doresc să aibă nunta pe 27 august. Tinerii spuneau că preferă ziua de 26, în care sărbătoreau primul lor sărut, dar întâmpinau o problemă: pica într-o zi de vineri.

Citește și: Bogdan susține că Alina i-a arătat un bilețel în duș, dar concurenta neagă. Ce arată imaginile de pe camera de securitate

Rămâne de văzut când vor decide tinerii îndrăgostiți să se cunune religios.

Mădălina și Radu au câștigat Mireasa sezon 2

În Finala Mireasa din 27 februarie 2021, Simona Gherghe a anunțat ultimul clasament al sezonului 2.

Pe ultimul loc, s-au aflat David și Andra cu un procent care a depășit cu puțin 4% din votul telespectatorilor. Pe locul 3 sunt Bianca și Mihai, cei care au decis să nu se căsătorească în Finala Mireasa sezon 2.

Marii câștigători ai premiului de 40.000 de euro sunt Mădălina și Radu. La aflarea veștii, cei doi au fost foarte fericiți, după cum se poate vedea în imaginile de mai sus.

Citește și: Maria și Liviu au discutat despre familia concurentei

Mireasa 2021, sezon 3. Ana Maria și Radu au avut o întâlnire, după ce Maria a refuzat. Cum s-au simțit... Mireasa 2021, sezon 3. Liviu și Blaze, ceartă din cauza iepurașilor. Conflictul a degenerat în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x