Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Maria, iubita lui Liviu, este geloasă pe Alina

Maria și Liviu au fost din nou protagoniștii unei discuții tensionate. Tinerii de la Mireasa sezon 3 s-au supărat din cauza stării proaste pe care fiul doamnei Mari o avea.

colaj de imagini cu maria, liviu si doamna mari de la mireasa sezon 3 Galerie
Maria și Liviu au fost din nou protagoniștii unei discuții tensionate. Tinerii de la Mireasa sezon 3 s-au supărat din cauza stării pe care fiul doamnei Mari o avea | Antena 1

”Cred că nu te fac fericit. Când mă vezi, parcă îți pică fața. M-am gândit să te las câteva zile... Dacă vrei să o numești pauză...”, a spus Maria.

Liviu i-a replicat că are arfe de divă: ”Zi, mă, pe față ce vrei. Ca să nu mai văd, vrei să pleci. Vrei să o dai în ceartă din nimic. Asta cauți, să ne despărțim.”

Maria i-a oferi spațiu, în timp ce Liviu nu voia să o lase să plece de pe canapea. ”Nu ți-o spun din suflet, dar cred că așa e mai bine”.

Citește și: Andreea, păreri clare despre Cosmina: ”Și-a luat figuri”

Cu doar puțin timp înainte, fata i-a reproșat iubitului său că îi acordă atenție Alinei, după ce a afirmat, în mai multe rânduri, că nu o suportă.

De ce este Maria geloasă pe Alina

După difuzarea materialului, concurenta a explicat că Liviu are des stări proaste în ultima vreme.

”Are mai des stările astea în ultima vreme. El îmi transmite stările de parcă are ceva cu mine. Nu știu ce să fac ca să fie bine”, a spus Maria.

Liviu a afirmat că nu este vina ei: ”Nu au legătură cu tine și după ce îți explic asta însiști și mă enervezi”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Alin, cu gândul la promisiunea făcută Adelinei. De ce nu încearcă nimic cu Cosmina

”S-a împins în ea... Nu-mi plac gesturile astea. Putem vorbi, nu trebuie să te împingi în ea”, a spus Maria, referitor la momentul în care i-a reproșat lui Liviu că poate o place pe Alina.

Doamna Maria a urmărit imaginile și explicațiile celor doi și a ținut să puncteze faptul că Liviu este o fire căreia nu-i plac petrecerile.

”M-am obișnuit cu ele. Nu-mi plac certurile dintre ei. Liviu e foarte vesel și îi plac evenimentele la care interpretează el. Nu este genul să meargă în cluburi.”, a zis și doamna Mari.

Mireasa 2021, sezon 3. Alin, cu gândul la promisiunea făcută Adelinei. De ce nu încearcă nimic cu Cosmina... Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată noul iubit al Ștefaniei, fosta parteneră a lui Mihai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x