Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Mesajul transmis de Marian și de Andreea, după finala emisiunii Mireasa. Cum au fost surprinși cei doi

Andreea și Marian au fost pe locul 2 în finala emisiunii Mireasa. Aceștia au obținut 31,64% dintre voturi și au demonstrat că sunt un cuplu solid, care a ajuns la inima multor oameni. Ce mesaj au transmis imediat după emisiune și cum s-au filmat.

Andreea și Marian, în finala sezonului 3 Mireasa Galerie
Andreea și Marian, în finala sezonului 3 Mireasa. Cuplul a ieșit pe locul 2 | Antena 1/Mireasa

Andreea și Marian au demonstrat că se iubesc și în Finala Mireasa sezon 3, unde au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut. Cei doi și-au jurat iubire, de față cu familiile lor și ceilalți concurenți alături de care au participat la show-ul matrimonial.

Cuplul transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care le-au fost alături pe parcursul show-ului matrimonial, imediat după finalul emisiunii.

"După atât timp, libertate! Vă pupăm, vă mulțumim mult, mult, mult că ne-ați susținut. Oricum suntem cei mai fericiți și noi suntem cei mai câștigați. Suntem unul cu altul. Vă pupăm și vă iubim", a transmis Marian.

"Vă pupăm!", a transmis și Andreea, care l-a pupat pe obraz și l-a ținut de mână.

Andreea și Marian au fost pe locul 2 în finala emisiunii Mireasa

Pe ultimul loc au fost Ana și Bogdan

Pe locul 3 cu 16,39% sunt Izabela și Blaze

Pe locul 2 cu 31,64% Andreea și Marian

Pe locul 1 sunt Maria și Liviu

Citește și: Finala Mireasa sezonul 3, 1 august 2021. Andreea şi Marian, "fantasy date" cu elicopterul!

Povestea cuplului. Andreea şi Marian, un maramureșean şi o munteancă în inima iubirii

Marian și Andreea au avut un parcurs frumos în casa Mireasa. Cei doi s-au îndrăgostit treptat unul de celălalt și au ajuns în punctul în care se iubesc și își doresc să-și întemeieze o familie frumoasă.

Pe data de 2 aprilie au dormit prima dată împreună, iar acum își amintesc cu drag de acele momente unice. Cererea lor în căsătorie a fost specială și au trăit la intensitate maximă fiecare clipă împreună.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 3, 1 august 2021. Ce cupluri s-au căsătorit pe data de 1 august

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În marea finală a sezonului 3, Marian și Andreea au fost susținuți de cei mai importanți oameni din viața lor. Andreea a cunoscut-o și pe mama lui Marian, iar despre viitoarea soacră a spus că este o femeie blândă și iubitoare și că îi va deveni o a doua mamă.

Andreea și Marian au avut parte de un fantasy date înainte de marea finală, unde și-au amintit cu drag de fiecare clipă frumoasă. Deși niciunul dintre ei nu a venit cu gânduri de căsătorie, amândoi și-au dat frâu liber sentimentelor și astfel au ajuns să formeze o familie.

Mireasa 2021, sezon 3. Primul lucru pe care l-au făcut Cosmina, Alin și doamna Daniela după Finală... Finala Mireasa, lider de audiență! Maria și Liviu sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x