Marian și Andreea sunt susținuți de familie în Marea Finală Mireasa sezonul 3

Pe data de 6 martie a avut loc startul sezonului 3 Mireasa. Puțini sunt cei care se așteptau ca în marea finală să fie atât de multe cupluri.

Marian și Andreea au avut un parcurs frumos în casa Mireasa. Cei doi s-au îndrăgostit treptat unul de celălalt și au ajuns în punctul în care se iubesc și își doresc să-și întemeieze o familie frumoasă.

Pe data de 2 aprilie au dormit prima dată împreună, iar acum își amintesc cu drag de acele momente unice. Cererea lor în căsătorie a fost specială și au trăit la intensitate maximă fiecare clipă împreună.

Marian și Andreea sunt susținuți de familie

Azi, în marea finală a sezonului 3, Marian și Andreea sunt susținuți de cei mai importanți oameni din viața lor. Andreea l-a cunoscut azi și pe mama lui Marian, iar despre viitoarea soacră a spus că este o femeie blândă și iubitoare și că îi va deveni o a doua mamă.

Andreea și Marian au avut parte de un fantasy date înainte de marea finală, unde și-au amintit cu drag de fiecare clipă frumoasă. Deși niciunul dintre ei nu a venit cu gânduri de căsătorie, amândoi și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au lăsat purtați de val.

Andreea și Marian pleacă mâine la mare, iar apoi la Maramureș. Mama lui Marian spune că totul este pregătit acasă și că-i așteaptă cu mare drag. Data nunții lor este 1 iunie 2023, iar anunțul l-au făcut în direct.

Mama Andreei spune că dacă fiicei sale îi este bine, totul vine de la sine și nimic nu mai contează.

Ultimele știri